ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΑ Τελευταία νέα
Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας μεταξύ αλλοδαπών εργατών γης του κάμπου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα το βράδυ της Παρασκευής.
Μια ομάδα 6 Αλβανών επιτέθηκε σε οικία όπου διέμεναν Σομαλοί και Πακιστανοί εργάτες γης με σκοπό να τους ληστέψουν χρήματα και κινητά τηλέφωνα.
Υπήρξε αντίδραση όμως από τα θύματα και ακολούθησε μεταξύ τους συμπλοκή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα, ένας εκ των δραστών κι ένα από τα θύματα της ληστείας.
Ο ένας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Φιλιατών, ενώ ο δεύτερος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Η αστυνομία προχώρησε τελικά σε 9 συνολικά συλλήψεις, ένας από τους Αλβανούς που εισέβαλλαν στην οικία, καθώς και οι 8 αλλοδαποί Σομαλοί και Πακιστανοί που διέμεναν εκεί.

ΆΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΓΑΡΔΙΚΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΟΚΗΣ

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα το βράδυ της Παρασκευής, σε κέντρο διασκέδασης στο Γαρδίκι Παραμυθιάς, στο οποίο εμφανιζόταν γνωστός τράπερ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα και ενώ η συναυλία ήταν σε εξέλιξη, στο σημείο έφτασε ομάδα αγνώστων περίπου 10 ατόμων, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα και η οποία επιτέθηκε αδιακρίτως κατά του πλήθους που παρακολουθούσε τη συναυλία.
Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, η οποία προχώρησε σε αρκετές προσαγωγές.
Από το περιστατικό υπήρξαν 6 τραυματισμοί, με τους 4 από αυτούς να μεταβαίνουν στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς και αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες αποχώρησαν για τα σπίτια τους και 2 να μεταφέρονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων.
Οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, κάνουν λόγω για οπαδικές διαφορές
Σοβαρές είναι και οι ζημιές στο κατάστημα, όπως μπορείτε να δείτε στα πλάνα
ΠΗΓΗ: thespro.gr

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares