Τα θέματα της Θεσπρωτίας στην οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου

ΓΕΝΙΚΑ Τελευταία νέα

Αυριο Τετάρτη και ώρα 9.30 π.μ συνεδριάζει- μέσω τηλεδιάσκεψης- η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με μεταξύ των θεμάτων ημερήσιας διάταξης τα εξής σχετικά με την Θεσπρωτία

  1. Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για θέματα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
  2. Έγκριση τροποποίησης ως προς το χρονοδιάγραμμα δράσεων και παραδοτέων, της σύμβασης της Π.Ε. Θεσπρωτίας, για το έργο με τίτλο «Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας για το έργο “PRO-ENERGY – Promoting Energy Efficiency in Public Buildings of the Balkan Mediterranean Territory”», στο πλαίσιο του Προγράμματος Διακρατικής Συνεργασίας Interreg V-B Balkan-Mediterranean 2014-2020.
  3. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για ηλεκτρολογικές εργασίες (παροχή υπηρεσιών) στην Π.Ε. Θεσπρωτίας.
  4. Έγκριση μετάβασης της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου, κας Σπανοπούλου – Σάρρα Ηλιάνας, στην Βαρκελώνη της Ισπανίας, το διάστημα 25-28/04/2022, προκειμένου να παραβρεθεί στην Διεθνή Έκθεση Seafood Expo Global, για την προβολή & προώθηση των προϊόντων των Ιχθυοκαλλιεργειών της Ηπείρου και έγκριση των σχετικών δαπανών.
  5. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την κάλυψη των εξόδων εγγραφής των υπαλλήλων του Τμήματος Αλιείας, της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας, κ. Κωνσταντινίδη Ευάγγελου και κ. Περδικάρη Κωνσταντίνου, για τη συμμετοχή τους στην έκθεση Seafood Expo Global, που θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη της Ισπανίας.
  6. Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης πιστώσεων λειτουργικών δαπανών της Π.Ε. Θεσπρωτίας οικ. έτους 2022.
  7. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Εργασίες επούλωσης οπών στο εθνικό οδικό δίκτυο Ηγουμενίτσας-Σαγιάδας-Μαυροματίου και Φιλιάτες Βροσύνα».
  8. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Προμήθεια υλικών και επισκευή Η/Κινητήρων 430 ΗΡ, 270ΗΡ και 220ΗΡ αντλιοστασίων άρδευσης ΤΟΕΒ πεδιάδας Παραμυθιάς».

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares