Επίσκεψη Μητσοτάκη στα Γιάννινα στις 31 Μαρτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΑ Τελευταία νέα

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αρχίζει και πάλι τις περιοδείες ανά την Ελλάδα μετά την διακοπή τους λόγω της εθνικής τραγωδίας που γράφηκε στα Τέμπη.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής πια εξόρμησης κλείδωσε η επίσκεψη στα Γιάννινα για τις 31 Μαρτίου και ήδη η προετοιμασία έχει ξεκινήσει.

Τα συναρμόδια υπουργεία τρέχουν διαδικασίες για θέματα που αφορούν την περιοχή, όπως είναι η ΣΜΠΕ για τις νέες φυλακές που εγκρίθηκε και η άγονη γραμμή Ιωαννίνων- Ηρακλείου που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Η ημερομηνία της επίσκεψης του πρωθυπουργού επιλέχθηκε και με βάση την ολοκλήρωση –εκτός άλλου απροόπτου- του διαγωνισμού για τον οδικό άξονα Ιωαννίνων- Κακαβιάς.

Φαίνεται επίσης ότι αποτέλεσμα της επίσκεψης είναι και η επίσπευση των διαδικασιών για την υπογραφή πώλησης του λιμανιού Ηγουμενίτσας.

Παράλληλα και σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι την τελευταία ημέρα του Μαρτίου που ο Πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην περιοχή αναμένεται να «τρέχουν» διαδικασίες και για άλλα ζητήματα που βρίσκονται σε αναμονή ή και σε μεγάλη καθυστέρηση.

Η προετοιμασία ωστόσο έχει και αγκάθια καθώς μένουν σε εκκρεμότητα ζητήματα για τα οποία είχε δεσμευτεί ο Πρωθυπουργός με ένα από αυτά να είναι ο παραλίμνιος πεζόδρομος- ποδηλατόδρομος.

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares