Συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Θεσπρωτίας με την κα Μέμμου Αγγελική

ΓΕΝΙΚΑ

Σε συνέχεια των δράσεων του Δ. Σ. του Συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Απριλίου 2023, στο γραφείο του Συλλόγου μας, συνάντηση αντιπροσωπίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δ. Σ. κ. Βαρβέλη Άγγελο και την Έφορο του Δ. Σ. κα Βρακά Σταυρούλα, με την Υποψήφια Βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ κα Μέμμου Αγγελική. αντιπροσωπεία του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ».

Τα μέλη του Δ. Σ. ενημέρωσαν τον κα Μέμμου σχετικά με την λειτουργία και τις δράσεις του Συλλόγου μας σε τοπικό επίπεδο και έγινε εκτενή αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρίτεκνη οικογένεια, οικονομικά και όχι μόνο.

Εκτενή αναφορά και συζήτηση έγινε σχετικά με το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της χώρας μας, που επιβεβαιώθηκε με τα αποτελέσματα της τελευταίας Απογραφής και κατατέθηκε το πάγιο αίτημα του Συλλόγου μας και της ΟΠΟΤΤΕ για την ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 1490/1944 ΩΣΤΕ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ και παραδόθηκε έγγραφο των αιτημάτων – παρεμβάσεων, για τη στήριξη της τρίτεκνης οικογένειας.

Από την πλευρά της η κα Μέμμου μας ενημέρωσε για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ –  ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ σύμφωνα με το οποίο υπάρχει πρόβλεψη ώστε να αποκτήσουν οι τρίτεκνες οικογένειες τα δικαιώματα των πολυτέκνων.

Τα μελη του Δ.Σ.

του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά

Νομού Θεσπρωτίας

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares