Αιχμηρή απάντηση της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» στον Σπύρο Ριζόπουλο

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με εξαιρετικά αιχμηρό τρόπο απαντά η παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» σε όσα ανέφερε σε συνέντευξη τύπου ο Σπύρος Ριζόπουλος.

Η παράταξη του Γιάννη Στέφου, με ανακοίνωσή της, τον αποκαλεί «πολιτικό γυρολόγο» και συμπληρώνει ότι η πικρία του θα τον εκθέσει ανεπανόρθωτα.

«Αφού παρακάλεσε τρία κόμματα για συνεργασία, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ , ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ,όπως αυτός ισχυρίζεται, αφού του αρνήθηκαν κάθε… χείρα βοηθείας ώστε όχι μόνο να παραμείνει πολιτικά επίκαιρος, αλλά έστω υπαρκτός, ο κος Ριζόπουλος κάνει τώρα ευθεία επίθεση στον Γιάννη Στέφο και στο “Κοινό των Ηπειρωτών”, επειδή -άκουσον άκουσον!- επιλέξαμε σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές να αναμετρηθούμε με καθαρό πρόγραμμα, βασισμένο στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και στις αξίες της αριστεράς και του προοδευτικού χώρου.

Γιατί εμείς, που κατηγορούμαστε από τον κ. Ριζόπουλο ως μη έχοντες πρόγραμμα, είμαστε μια παράταξη με ξεκάθαρη πολιτική ταυτότητα, με πρόγραμμα και με υποψηφίους και υποψήφιες  καταξιωμένους επαγγελματικά, κοινωνικά  και αναγνωρίσιμους στην κοινωνία για τους αγώνες τους,  όπως είναι και ο  επικεφαλής μας, Γιάννης Στέφος, με πολιτική και κοινωνική παρουσία από τα μαθητικά του χρόνια.

Ο πολιτικός γυρολόγος Σπύρος Ριζόπουλος της παράταξης “Ορίζοντες Ηπείρου” τι ακριβώς γνωρίζει για τον τόπο; Και ποια είναι η πολιτική του θέση; Γιατί μας συστήθηκε το 2019 ως δεξιός υποψήφιος, μετατράπηκε σε… κεντρώο και τώρα φαντασιώνεται συνεργασία με την Αριστερά!

Κύριε Ριζόπουλε, αποφασίστε πρώτα τι είστε και μετά μπορούμε να αναμετρηθούμε ως πολιτικοί αντίπαλοι, πλέον» καταλήγει η ανακοίνωση.

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares