Μάριος Κάτσης: “Συντάσσομαι και εγώ στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη”

ΠΟΛΙΤΙΚΑ
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσήλθαν στην κάλπη της Κυριακής και εν όψει του β´ γύρου για την εκλογή του νέου Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Προοδευτική Συμμαχία, συντάσσομαι και εγώ στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη.
Τα χιλιάδες μέλη, παλιά και νέα, με το αποτέλεσμα της πρώτης κάλπης, έδωσαν σαφές μήνυμα ανανέωσης, ενότητας και νίκης απέναντι στη δεξιά του κ. Μητσοτάκη. Ένα μήνυμα που εναποθέτει ξανά την ελπίδα του προοδευτικού κόσμου στον ΣΥΡΙΖΑ και μας δεσμεύει όλους και όλες για κοινή πορεία, στη βάση της ομόφωνα ψηφισμένης ιδρυτικής μας διακήρυξης, η οποία συσπειρώνει τον κόσμο από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο.
Ένα κόμμα των μελών, με ουσιαστικό λόγο και αποφασιστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα. Μια σύγχρονη αριστερά, μια πατριωτική προοδευτική παράταξη που θα μετασχηματιστεί και θα ανασυγκροτηθεί ριζικά, έχοντας όμως πάντα την πολιτική παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα στο επίκεντρο.
Μια παράταξη που θα εκφράσει μαζικά και πλειοψηφικά τον κόσμο της εργασίας, τους νέους, τους μισθωτούς, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους, τους ανθρώπους του πολιτισμού, τη μεσαία τάξη και την υγιή επιχειρηματικότητα.
Η εξίσου μεγάλη συμμετοχή στην κάλπη της επόμενης Κυριακής, ακόμη και όσων δεν προσήλθαν στον πρώτο γύρο, είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Σας καλώ λοιπόν όλες και όλους, να πάμε μαζί στην κάλπη ώστε απο την επόμενη κιόλας μέρα, ενωτικά να εργαστούμε μαζί, για την προοδευτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares