Βραδυπορία στην Εγνατία για μεταφορά ανεμογεννητριών

ΓΕΝΙΚΑ

Διελεύσεις με βραδυπορία φάλαγγας υπερμεγεθών οχημάτων μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννητριών θα πραγματοποιούνται για το χρονικό διάστημα από 13 Νοεμβρίου έως και 7 Δεκεμβρίου, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ Πεδινής 4Α (Ιόνια Οδός) έως και Δυτικό Α/Κ Σιάτιστας 9Β, όπως ανακοίνωσε η «Εγνατία Οδός Α.Ε.».

Οι διελεύσεις με βραδυπορία θα πραγματοποιούνται κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή, με εκκίνηση από τον Α/Κ Πεδινής, μεταξύ 12 και 1 το μεσημέρι, και με τη συνοδεία αστυνομικών οχημάτων.

Η εφαρμογή της βραδυπορίας γίνεται κυρίως στα τμήματα των σηράγγων και μπορεί να περιορίσει την ταχύτητα της κυκλοφορίας των οχημάτων που ακολουθούν τη φάλαγγα υπερμεγεθών οχημάτων χωρίς όμως αυτή να διακοπεί.

«Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους, στο να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων, ρυθμίζοντας την ταχύτητα του οχήματός τους με βάση τις επικρατούσες συνθήκες» σημειώνει η Εγνατία ΑΕ σε ανακοίνωσή της.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης της Εγνατίας Οδού 1077.

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares