Στους δρόμους και οι συνταξιούχοι της Θεσπρωτίας

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αγαπητοί Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες

Είμαστε στον δρόμο γιατί έχουμε προβλήματα που μας τα φόρτωσαν όλες οι κυβερνήσεις. Μας τσάκισαν τη ζωή μας, τις συντάξεις μας, την υγεία μας.

Διαφημίζουν τις “αυξήσεις” που δήθεν μας δίνουν, αλλά η ζωή μας κάθε μέρα χειροτερεύει. Δίνουν ανέξοδες υποσχέσεις, την ώρα που μάς φορτώνουν νέα βάρη στις πλάτες μας, με την ακρίβεια να μας γονατίζει.

Γι’ αυτό, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να είμαστε σταθερά στον δρόμο του αγώνα, διεκδικώντας όσα μας έχουν άδικα αφαιρέσει και οι συνταξιούχοι τα έχουμε πληρώσει με τον ιδρώτα και το αίμα μας.

Για αυτό η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνταξιουχικών Οργανώσεων μας κάλεσε σε κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα με κορύφωση την οργάνωση Πανελλαδικής Συγκέντρωσης στην Αθήνα στις 24/11/2023 ημέρα Παρασκευή στη Πλατεία Κλαυθμώνος ώρα 12μ.μ

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια οι συνταξιουχικές οργανώσεις της Θεσπρωτίας οργανώσαμε συγκεντρώσεις σε Ηγουμενίτσα και Παραμυθιά όπου συζητήσαμε τα οξυμμένα προβλήματα μας και αποφασίσαμε την συμμετοχή μας στην Πανελλαδική Συγκέντρωση στην Αθήνα.

Σας καλούμε να συμμετέχετε και να διεκδικήσουμε ουσιαστικές αυξήσεις εδώ και τώρα και όχι ψίχουλα!

Στην Αθήνα θα μεταβούμε με λεωφορεία μισθωμένα από τις Ομοσπονδίες μας.

Αναχώρηση την Παρασκευή 24/11/2023 στις 4:30 το πρωί από το ΠΑΝΘΕΟΝ στην Ηγουμενίτσα και 5:00 από την Παραμυθιά.

 

Υ.Γ. Για λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τα Σωματεία σας πρωινές ώρες.

Σωματείο συν/χων ΙΚΑ Θεσπρωτίας   τηλ. 2665022136

Σύνδεσμός συν/χων Δημοσίων Υπαλλήλων Θεσπρωτίας  τηλ. 2665027279

Ένωση συν/χων ΟΑΕΕ Θεσπρωτίας   τηλ. 2665027210

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares