Ο Εμποροβιοτεχνικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας για τις κινητοποιήσεις των αγροκτηνοτρόφων και το “ατιμώρητο «έγκλημα» των Τεμπών”

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μπλόκο αγροκτηνοτρόφων

Τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας συναντήθηκαν με εκπροσώπους των αγροκτηνοτρόφων και τους επέδωσαν την ανακοίνωση συμπαράστασης στα αιτήματα και στις κινητοποιήσεις τους.

Σε συνέχεια αυτού καλούμε τους συναδέλφους, αλλά και τους συμπολίτες μας, να ενισχύσουν το μπλόκο στην είσοδο του λιμένα

την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου από ώρα 8 το βράδυ ως τις 11  εκφράζοντας έμπρακτα την υποστήριξή τους.

 

 Απεργία στις 28 Φεβρουαρίου

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από το ατιμώρητο «έγκλημα» των Τεμπών. Οι εργαζόμενοι του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη και ταυτόχρονα επαναφέρουν τα αιτήματά τους για αξιοπρεπείς μισθούς, ώστε να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια των τελευταίων ετών.

Οι έμποροι έχουμε καταλάβει «από την καλή και από την ανάποδη», τις συνέπειες από την κατάργηση των δώρων στους εργαζόμενους του δημοσίου και στους συνταξιούχους, για πάνω από μια δεκαετία.

Καλούμε τους συναδέλφους να παραστούν στη απεργιακή συγκέντρωση

 

την Τετάρτη 28 φεβρουαρίου στην πλατεία Δημαρχείου 

ζητώντας να λογοδοτήσουν οι πραγματικά υπεύθυνοι του θανάτου των 57 συνανθρώπων μας.

Μικροί αυτοαπασχολούμενοι, επαγγελματίες και εργαζόμενοι βιώνουμε τις συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής στην ακρίβεια, στην δημόσια ασφάλεια, στην άδικη φορολόγηση, στη διάλυση της υγείας και της παιδείας.

 

Το ΔΣ του ΕΣ Ηγουμενίτσας

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares