Δράσεις για το “Let’ s do it Greece” και στην Πέρδικα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Let’ s do it Greece 2024 και οι “Νηπιαγωγίστας” “ξαναχτυπούν”…. έχοντας στο πλευρό τους αυτή τη φορά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του χωρίου μας. Φετινή θεματική ενότητα του πανελλήνιου θεσμού εθελοντικών δράσεων είναι η προστασία και φροντίδα δασικών εκτάσεων και το νηπιαγωγείο μας επέλεξε να δραστηριοποιηθεί την ημέρα εκείνη στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου.
 
Οι δράσεις που σχεδίαστηκαν να αναπτυχθούν λοιπόν εκείνη την ημέρα αφορούν στον καθαρισμό κεντρικών σημείων της περιοχής και κατα μήκος του ποταμιού και ο εξωραισμός τους με περιποίηση των παρτεριών της εκκλησίας και φύτεμα λουλουδιών, ασβέστωμα κορμών ελαιόδεντρων σε κεντρικά σημεία και δημιουργία ξύλινων πινακίδων για την επικοινωνία μηνυμάτων που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και των δασών μας!
 
Η συμβολή όλων σας προς αυτό το σκοπό θα ενισχύσει τη δράση μας, θα ενδυναμώσει τη “φωνή” του εθελοντισμού που θέλουμε να “ακουστεί” στα παιδιά μας, αλλά και θα συντελέσει στην προαγωγή της εκπαίδευσης για την αειφορία της οποίας το νηπιαγωγείο μας είναι υπέρμαχος
 
Ραντεβού την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 10:00 πμ στον Άγιο Αθανάσιο για να αποδείξουμε όλοι μαζί πως ο εθελοντισμός είναι στάση ζωης!
 
 
 

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares