Αποδυνάμωση των μέσων της Περιφέρειας Ηπείρου καταγγέλλει η Ένωση Πυροσβεστών Ηπείρου

Τελευταία νέα

Την απόφαση του Αρχηγείου για τις εκ νέου προληπτικές μετακινήσεις δυνάμεων της Ηπείρου στην Κόρινθο καθώς και για την μετακίνηση του μοναδικού ελικοπτέρου που διαθέτει η Περιφέρεια στην πρωτεύουσα καταγγέλλει η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου.

Ο δείκτης επικινδυνότητας 4 της πρωτεύουσας έχει σαν αποτέλεσμα να αποδυναμώνουν για μια ακόμη φορά την επαρχία, αναφέρει η E.Y.Π.Σ.Π.H. ενώ τονίζει ότι είναι γεγονός ότι χάνεται από την Περιφέρεια Ηπείρου το σημαντικότερο μέσο πυρόσβεσης της το ελικόπτερο το οποίο έχει έδρα τα Ιωάννινα και που με τόσο μεγάλη χαρά διατυμπάνιζε τις περασμένες ημέρες η ηγεσία μας.

Η ένωση αναφέρεται και στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Φιλιππιάδα την αντιμετώπισε σε ακαριαίο χρόνο και τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο.

“Ευτυχώς που δεν απουσίαζε δηλαδή! Όταν επανειλημμένα αφήνεις γυμνή μια τόσο απομακρυσμένη Περιφέρεια με ότι αυτό συνεπάγεται για να ενισχυθεί προληπτικά για μια ακόμη φορά η πρωτεύουσα κάτι δεν πάει καλά” αναφέρει χαρακτηριστικά.

“Αλήθεια πως θα προσεγγίσει την πυρκαγιά η αερομεταφερόμενη ομάδα των δασοκόμαντο χωρίς εναέριο μέσο; Κύριοι μην παίζετε Ρώσικη ρουλέτα με την πυρασφάλεια της Ηπείρου μας. ΣΑΣ ΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟ ΤΟΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ!!!” καταλήγει η ανακοίνωση.

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares