Σε 27 χρόνια συζήτηση για το εργοστάσιο απορριμμάτων!

ΓΕΝΙΚΑ Τελευταία νέα

«Δεν ανέχομαι άλλα να συζητάμε από μπροστά κι άλλα να γίνονται από πίσω..». Με την φράση αυτή ο Περιφερειάρχης Ηπείρου σχολίασε τα νέα επεισόδια που γράφονται τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνιστή τον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Ο Περιφερειάρχης δήλωσε πρόθυμος για συνεργασία, όμως εδώ και μήνες ανάλογες δηλώσεις και από τις δύο πλευρές, μένουν κενό γράμμα.

Ο κ. Καχριμάνης κι αυτή την φορά, στις δηλώσεις που έκανε, υπογράμμισε ότι μεταξύ Περιφέρειας και ΦΟΔΣΑ –ως καθολικός διάδοχος των Νομαρχιακών Φορέων- έχει υπογραφεί σύμβαση η οποία ορίζει με ακρίβεια τις υποχρεώσεις της κάθε πλευράς.

Έτσι για 27 χρόνια η πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση έχει εκχωρήσει στην Περιφέρεια αρμοδιότητες στον τομέα διαχείρισης απορριμμάτων όπως και την λειτουργία του εργοστασίου.

«Μετά από 27 χρόνια θα έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν το εργοστάσιο και ότι άλλο προβλέπεται. Η σύμβαση ορίζει τι πρέπει να κάνει ο καθένας μας. Έπρεπε να είχαμε λύσει αυτά τα θέματα. Το αντίθετο δείχνει μιζέρια», κατέληξε ο κ. Καχριμάνης.

epiruspost

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares