ΕΝΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ «ΦΑΡΜΑ» ΤΟΥ ΑΝΤΙ

ΓΕΝΙΚΑ Τελευταία νέα ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H φάρµα ανοίγει τις πόρτες της τον Μάρτιο και υποδέχεται τους διαγωνιζόµενους που θα δίνουν µάχη µε τη γη στην συχνότητα του ΑΝΤ1. Τους 14 διαγωνιζόµενους θα τους υποδεχτεί ο Σάκης Τανιµανίδης και θα προσπαθήσουν να ανακηρυχθούν “Αγρότης της χρονιάς” αλλά και να κερδίσουν 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ!
Ένας από αυτούς θα είναι και ο Θεσπρωτός µε καταγωγή απο την Πέρδικα, Κωνσταντίνος Μακρής ή «Ντούπης» όπως τον αποκαλούν µε το παρατσούκλι που του έβγαλαν τα ξαδέρφια του όταν ήταν µικρός.
Δηλώνει επιχειρηµατίας (ιδιοκτήτης Beach Bar στο Καραβοστάσι), ενώ σπούδασε στα Ιωάννινα αρτοποιία, ζαχαροπλαστική και µαγειρική καθώς και κοµµωτική.
Είναι αυτοδηµιούργητος. Ξεκίνησε να δουλεύει από τα 12 και µεταξύ άλλων έχει εργαστεί ως βοηθός πλακά, ελαιοχρωµατιστής, σερβιτόρος, barman, DJ και κοµµωτής. Τα τελευταία χρόνια, µαζί µε τον αδερφό του Γιώργο Μακρή, διατηρούν επιχείρηση καφέ-µπαρ καθώς και beach bar-εστιατορίου στην περιοχή της Πέρδικας. Την χειµερινή περίοδο ασχολείται µε αγοροπωλησίες ακινήτων.
Ο Κωνσταντίνος δήλωσε συµµετοχή στη Φάρµα µετά από παρότρυνση φίλων του. Θέλει να διεκδικήσει το έπαθλο, αλλά και να ζήσει την εµπειρία και να περάσει ωραία. Δε γνωρίζει από αγροτικές εργασίες, αλλά είναι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Στη Φάρµα δηλώνει ότι θα του λείψουν τα ανίψια, οι φίλοι του καθώς και η θάλασσα. Εµείς να του ευχηθούµε καλή επιτυχία!

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares