ΟΜΕΛΕΤΑ Η ΓΛΥΚΙΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Τελευταία νέα

Εσύ έχεις δοκιμάσει ομελέτα γλυκιά; Να η ευκαιρία..Αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια τότε μπορείς να τολμήσεις την παρακάτω συνταγή. Εύκολη και γρήγορη!!!
Υλικά:
• 2 αυγά
• 1κ.σ βρώμη
• 2κ.σ μέλι
• 1 Μήλο
• 1κ.γ Κανέλα
• 2κ.σ ελαιόλαδο
• 1κ.σ καρύδια ωμά
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το μήλο(ψιλοκομμένο) με το μέλι , το νερό και το αφήνουμε να βράσουν. Έπειτα βάζω το υπόλοιπο μέλι , την κάνέλα, τα καρύδια τριμμένα και το ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι να καραμελώσουν. Στο ίδιο τηγάνι βάζω τα αυγά(χτυπημένα με την βρώμη). Η βρώμη βοηθάει να φουσκώσει η ομελέτα . Και έτοιμη!!

Νεφέλη Πασιάκου Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Μοιραστείτε και απολαύστε!

0 0
0Shares