ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ SMS

ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Τελευταία νέα

Η Κυριακή του Πάσχα πλησιάζει και οι περισσότεροι έχουν κανονίσει να βρεθούν σε συγγενικά ή φιλικά σπίτια για να γιορτάσουν στο πλαίσιο των κανόνων και των μέτρων κατά του κορονοϊού. Πώς θα γίνεται όμως η μετακίνηση των πολιτών για το πασχαλινό τραπέζι; Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση της Μεγάλης Τετάρτης, η μετακίνηση θα γίνεται με υποχρεωτική αποστολή sms με τον κωδικό “6” στο 13033.

“Την Κυριακή του Πάσχα και μόνο την Κυριακή του Πάσχα υπάρχει δυνατότητα συγκέντρωσης δύο οικογενειών έως 9 άτομα σε εσωτερικό χώρο και έως 12 άτομα αν πρόκειται για υπαίθριο χώρο. Η μετακίνηση θα γίνεται με την υποχρεωτική αποστολή sms με τον κωδικό 6, ενώ συστήνεται η διενέργεια προηγούμενου οικιακού αυτοδιαγνωστικού τεστ σε όσους μετέχουν σε αυτές τις συγκεντρώσεις” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν επίσης όλοι είναι ότι έως και την Κυριακή του Πάσχα το χρονικό όριο απαγόρευσης κυκλοφορίας είναι από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί.

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares