ΈΞΩ ΤΑ ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Τελευταία νέα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, επανέρχεται η διοίκηση του ΟΛΗΓ στο θέμα της μεταφοράς – μεταφόρτωσης αδρανών υλικών εντός του λιμένα της πόλης, παρά της αντιδράσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων, του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και άλλες που ακολούθησαν.
Δεν θα επαναλάβουμε τα επιχειρήματα που καταγράφηκαν εναντίον μιας πρωτοφανούς κι εξοργιστικής απόφασης, που υποβαθμίζει την ποιότητα της ζωής των κατοίκων, θέτει την υγεία τους σε κίνδυνο, απαξιώνει τις τοπικές επιχειρήσεις και υπονομεύει τον τουριστικό χαρακτήρα της Ηγουμενίτσας. Θα σταθούμε στο γεγονός πως για πολλοστή φορά, διαχρονικά, η ΟΛΗΓ Α.Ε. προκαλεί Φορείς και κατοίκους με τις αποφάσεις της – Duty Free, πάρκινγκ, Δρέπανο, αλιευτικά καταφύγια – συμπεριφερόμενη ως γαιοκτήμονας του τόπου μας.
Κι αν η σημερινή διοίκηση κάνει αυτά, δεν έχουμε καμιά αμφιβολία για το τι θα υποστούμε όταν μετατραπεί σε ιδιωτική ανώνυμη εταιρεία. Να καταλάβουν, όμως, πως σε καμιά ανώνυμη εταιρεία δεν θα επιτρέψουμε να μας θεωρεί φιλοξενούμενους στον τόπο μας. Δραστηριοποιείται δίπλα στο κέντρο της πόλης κι οφείλει ν’ ακούει τους Φορείς και τους πολίτες κι όχι ν’ αντιστρατεύεται τα συμφέροντα μας και την ποιότητα της ζωής μας, με παράλογες αποφάσεις.
Μάϊος 2021
Το ΔΣ του ΕΣΗ

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares