ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ SELF TEST ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ 18 – 30 ΕΤΩΝ – ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Τελευταία νέα

Διευρύνεται από σήμερα, Δευτέρα 31 Μαΐου περαιτέρω ο κύκλος δικαιούχων των δωρεάν self test. Όπως έχει ανακοινώσει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος δίνεται η δυνατότητα χρήσης των self test και για τις ηλικίες 18 – 30 ετών. Συγκεκριμένα, από σήμερα Δευτέρα ο κύκλος δικαιούχων των δωρεάν self test διευρύνεται περαιτέρω, περιλαμβάνοντας πλέον και όλους τους πολίτες 18 έως 30 ετών. Με αυτή την προσθήκη στις ομάδες του πληθυσμού που ήδη λαμβάνουν δωρεάν αυτοδιαγνωστικά τεστ -δηλαδή τους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα- οι δικαιούχοι ξεπερνούν, πλέον, τους 6,5 εκατομμύρια πολίτες».

Αναλυτικά, «έτσι, αυτή την εβδομάδα, από τις 31 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου, θα μπορούν να παραλαμβάνουν, με επίδειξη του ΑΜΚΑ τους, 2 self test από τα φαρμακεία:

* οι μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

* οι εκπαιδευτικοί και το διοικητικό προσωπικό δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων

* καθώς και όσοι συμπολίτες μας είναι από 18 έως 30 ετών (χωρίς υποχρέωση δήλωσης του αποτελέσματος στην πλατφόρμα εφόσον δεν εργάζονται ή δεν είναι φοιτητές/σπουδαστές)”.

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares