ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ”ΤΕΛΕΙΟ ” ΣΩΜΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Τελευταία νέα

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ ;
Δεν υπάρχει το τέλειο , το αψεγάδιαστο , είναι δυο λέξεις που δεν πρέπει να ταυτιστούν με το ανθρώπινο σώμα
Γιατί να μην μπορεί ένας άνθρωπος να απολαύσει τις διακοπές του , τα μπάνια του, την θάλασσα και το μαγιό του χωρίς να έχει άγχος πως φαίνεται το σώμα του;
Πρέπει να συμφιλιωθείς με το σώμα σου και να το αγαπήσεις.
Eρώτηση πως θα χάσω λίπος σε μια εβδομάδα;
Να ξέρεις όσο περισσότερο λίπος χάσεις τόσο περισσότερο νερό και μύς φεύγουν απο το σώμα σου!
το ιδανικό σε μια απώλεια είναι να χάσουμε 3/4 λιπώδη ιστό και 1/4 μυικό ιστό. Εναλλακτικά αν χάσουμε παραπάνω μύς μειώνεται και ο ρυθμός των καύσεων μας. το σωστό είναι 0,5-1κιλό την εβδομάδα.
Άκου να δεις πως έχει.. 1 γραμμάριο λίπους αποδίδει 9 θερμίδες άρα ένα κιλό λίπους 9000θερμίδες. Άρα για να χάσω ένα κιλό λίπους μέσα σε μια εβδομάδα πρέπει να έχω ένα θερμιδικό έλλειμμα 9000 θερμίδων, που αυτό δεν γίνεται ούτε με την πιο υποθερμιδική δίαιτα!
και επειδή κάθε χρόνο τέτοια εποχή παλεύεις με δίαιτες και γυμναστήρια , μήπως ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις τους στόχους σου πόσο ρεαλιστικοί είναι ; Μην προσπαθείς να αλλάξεις την φύση σου , δεν γίνεται όλα τα σώματα να έχουν το ίδιο μέγεθος. Αν είσαι γυμνασμένος δεν γίνεται να φαίνεσαι σαν το μικροκαμομένο κοριτσάκι .
Άρα είσαι όμορφος, έξυπνος , χαριτωμένος κλπ όσα κιλά και να έχεις!! Το σώμα σου δεν είναι αξιοθέατο , μην ζεις με το άγχος να σου πούν τι τέλειο σώμα έχεις. Δεν χρειάζεσαι το σχόλιο κανενός πάνω σε αυτό!
Σέβομαι και αποδέχομαι το σώμα μου! Φωναξέτο !! You can do it!! Μην ντρέπεσαι γιαυτό !!
Το σώμα σου είναι μοναδικό , όπως και εσύ , έφτασε η μέρα που πρέπει να το αποδεχθείς με τις ραγάδες του , με την κυτταρίτιδα , με τα παραπάνω κιλά. Αγαπώ το σώμα μου και ας μην είναι bikini body

ΠΑΣΙΑΚΟΥ ΝΕΦΕΛΗ ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
BIKINI BODY

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares