ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 3Η ΕΝΟΤΗΤΑ: «ΕΦΗΒΕΙΑ»

ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Τελευταία νέα

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας, ανακοινώνει την τελευταία ενότητα του διαδικτυακού προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά», που τελεί υπό την Αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ).
Η 3η παρουσίαση με θέμα την «ΕΦΗΒΕΙΑ» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:30 και θα έχει χρονική διάρκεια περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις-συζήτηση).
Ομιλητής θα είναι ο κ. Αναστάσιος Χατζής, Παιδίατρος – Εντατικολόγος, τ. Συντονιστής – Διευθυντής ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί), που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την Πρόληψη.
Η συμμετοχή στη διαδικτυακή ομιλία είναι ΔΩΡΕΑΝ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ηλεκτρονική εγγραφή με ονοματεπώνυμο και email στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://forms.gle/toAuX4XGqX4K25SL9
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τρίτη 29 Ιουνίου στις 13:30.

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares