ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΙΝΙΚΑΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΑΙ Η…ΑΠΟΥΣΙΑ!

ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Τελευταία νέα

Στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε την Κυριακή, αντιπροσωπεία της Ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας, αποτελούμενη μεταξύ άλλων, από το νεοεκλεγέντα βουλευτή κ. Νίκο Κουρή, τον δήμαρχο Φοινίκης κ. Χρηστάκη Κίτσιο αλλά και από τον επιτυχημένο επιχειρηματία και ενεργό μέλος της μειονότητας κ. Γιάννη Γκούντη.
Η αντιπροσωπεία βρέθηκε στην Ηγουμενίτσα, για να ευχαριστήσει και να βραβεύσει τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βορειοηπειρωτών Θεσπρωτίας, για την πολύτιμη βοήθειά του στους Έλληνες κατοίκους του Δήμου Φοινικαίων, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβαν για λογαριασμό του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Θεσπρωτίας, ο πρόεδρος του κ. Παναγιώτης Οδυσσέας και ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Κωνσταντίνης.
Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε και με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη, τόσο για τον να τον ευχαριστήσουν για τη δική του συμβολή, όσο και να συζητήσουν μαζί του για την τοπική αλλά και την κεντρική πολιτική σκηνή. Να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους προς τον αποκλεισμό που τους έγινε στο τελωνείο Μαυροματίου σε σχέση με τα άλλα τελωνεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας για να μπορέσουν οι συμπολίτες της Ελληνικής μειονότητας να επισκέπτονται τους ιατρούς τους στην Ηγουμενίτσα καθώς και το Νοσοκομείο Φιλιατών καθώς και τη μη στήριξη της κεντρικής Κυβέρνησης της Ν.Δ και του τοπικού Κυβερνητικού Βουλευτή στο συγκεκριμένο θέμα, όπως αυτό φάνηκε και από την μη πρόσκληση του στη συνάντηση. Νιώθουν πλήρως απογοητευμένοι και ταυτόχρονα θυμωμένοι από αυτή την αντιμετώπιση, γιατί –ας μην γελιόμαστε- η στήριξη των Βορειοηπειρωτών κατά 70% του Δήμου Φοινικαίων πήγαινε στην δεξιά παράταξη της Ν.Δ… που για ακόμη μία φορά έμειναν στις υποσχέσεις.

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares