Ο ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Τελευταία νέα

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας απέστειλε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προς τις πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, αποδεικνύοντας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, “εμπράκτως για ακόμη μία φορά την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη του σε όσους έχουν ανάγκη”.

Έχοντας ως κύριο μέλημά του την ουσιαστική βοήθεια προς τις πληγείσες περιοχές, επικοινώνησε με τον κάθε Δήμο ξεχωριστά και στοχευμένα απέστειλε στον καθένα τα αγαθά που ζητήθηκαν. Βοήθεια έφτασε στον Πύργο Ηλείας, στην Ιστιαία Ευβοίας, στη Γορτυνία Αρκαδίας, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, στη Λίμνη Ευβοίας και στο Γύθειο Λακωνίας.

Στο κάλεσμα του δήμου Ηγουμενίτσας ευαισθητοποιήθηκαν και άμεσα ανταποκρίθηκαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οικισμού Εθνικής Αντίστασης, ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογο Πέρδικας, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελευθερίου, ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Συβότων και ο Σύλλογος Γερμανο-Ελληνικής φιλίας, οι οποίοι παρέχουν διαρκώς αμέριστη συμπαράσταση και συνεχή στήριξη στις δράσεις του Δήμου.

Εξάλλου πολίτες και επαγγελματίες του Δήμου Ηγουμενίτσας, ενίσχυσαν τις αποστολές και ανέδειξαν με την στάση τους το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου.

Οι μεταφορικές εταιρίες ACS Ηγουμενίτσας, ΕΛΤΑ Courrier Ηγουμενίτσας και οι κ.κ. Αναστασίου Θεόδωρο και Ιωάννη Παπαδόπουλο μετέφεραν δωρεάν τα αγαθά προς τις πυρόπληκτες περιοχές, δηλώνοντας ανιδιοτελώς την εταιρική κοινωνική τους ευθύνη.

Το κατάστημα «Παλαιό Λιμάνι» παρείχε πολύτιμη αρωγή και παραχώρησε το χώρο για τη συλλογή των αγαθών.

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ηγουμενίτσας, «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και «Κοινωνικό Φαρμακείο», ακούραστα και με διάθεση προσφοράς κατέστησαν δυνατή την υλοποίηση της δράσης, ενώ οι υπάλληλοι από την υπηρεσία καθαριότητας συμμετείχαν στη μεταφορά στις εταιρείες διανομής.
ΠΗΓΗ:katoci.blogspot.com

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares