ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ- ΟΧΗΜΑΤΩΝ Κ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022

ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Τελευταία νέα

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε.Θεσπρωτίας της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνει ότι προβαίνει στην κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων- οχημάτων- υλικού και προσωπικού για την αντιμετώπιση αναγκών σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας για το έτος 2022.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση από την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 14.00, σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Π.Ε.Θεσπρωτίας (www.thesprotia.gr) στην κατηγορία «Ανακοινώσεις».
Οι υπεύθυνες δηλώσεις και οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται:
1. Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση, a.tsoumeti@php.gov.gr,
2. μέσω ταχυδρομείου με ημερομηνία κατάθεσης το αργότερο μέχρι την 10η Δεκεμβρίου 2021 (Δ/νση αποστολής: Π.Ε.Θεσπρωτίας, τμήμα Πολιτικής Προστασίας, Π.Τσαλδάρη 18, ΤΚ 46100,Ηγουμενίτσα)
3. Αυτοπροσώπως στην ως άνω Διεύθυνση, Τμήμα Πολιτικής Προστασίας (3Ος όροφος, Γραφείο 19).
Επισημαίνεται ότι για την υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης με φυσική παρουσία τηρούνται τα μέτρα προστασίας από τον Covid19 που έχουν ανακοινωθεί από την Π.Ε.Θεσπρωτίας.

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares