Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ AΛ. ΠΑΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Τελευταία νέα

Χαιρετίζω την σημερινή “εκκωφαντική σιωπή” από την καθολική συμμετοχή των Θεσπρωτών επαγγελματιών της εστίασης στην απεργιακή κινητοποίηση.

Το Επιμελητήριο, η επιχειρηματική κοινότητα και οι κάτοικοι του νομού, στήριξαν την απεργιακή κινητοποίηση της εστίασης.

Στήριξαν τους ανθρώπους της εστίασης που δύο χρόνια μέσα στην Πανδημία προσπαθούν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους ζωντανές και τους υπαλλήλους στην εργασία τους, κοντρά στην μετάθεση της ευθύνης από την Κυβέρνηση, των ελέγχων, για τα δικά της μέτρα.

Επί δύο χρόνια, η εστίαση ζει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας από πειραματικές δράσεις της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που χρησιμοποιεί τον κλάδο, ως “ινδικά χοιρίδια”, στην αναζήτηση τρόπου της χαλιναγώγησης της Πανδημίας.

Εργαλειοποιείται ο κλάδος ως μοχλός πίεσης για την αύξηση της συμμετοχής στο εμβολιαστικό πρόγραμμα, παρόλο που έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην κοινή αυτή προσπάθεια που θα μας επιτρέψει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Ο στιγματισμός του κλάδου για τη μετάδοση του ιού και τα συνεχή lockdowns έφεραν χιλιάδες επιχειρήσεις στα όρια της επιβίωσης.

Και η πίεση στην εστίαση συνεχίζεται, χωρίς κανένα έλεος απο την Κυβέρνηση, με τους επιχειρηματίες του κλάδου να αισθάνονται έρμαια στις διαθέσεις του οποιουδήποτε επικοινωνιακού γραφείου της Κυβέρνησης

Στηρίζουμε τον αγώνα του κλάδου της εστίασης για βιώσιμα μέτρα στήριξης για να μπορέσουν να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις και οι χιλιάδες εργαζόμενοί σε αυτές

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares