ΑΥΞΗΣΗ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Τελευταία νέα

Τα όμορφα και σφριγηλά ζυγωματικά είναι σημείο καλής υγείας, ζωντάνιας και νεότητας. Αντίθετα, τα επίπεδα και χαλαρά δίνουν την αίσθηση ενός θλιμμένου και κουρασμένου προσώπου.

Η αύξηση ζυγωματικών με υαλουρονικό οξύ είναι στις μέρες μας, μια πολύ αποτελεσματική επιλογή. Δεν είναι χειρουργική μέθοδος και είναι ελάχιστα επεμβατική.
Η αύξηση των ζυγωματικών επιτυγχάνεται με ενέσεις υαλουρονικού οξέος.
Πρόκειται για ένα μαλακό και εύπλαστο υλικό το οποίο δίνει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.
Είναι παρεμφερές με αυτό που χρησιμοποιείται για το γέμισμα των ρυτίδων, αλλά δεν είναι τόσο λεπτόρρευστο, γιατί έχει μεγαλύτερο μοριακό βάρος. Και έτσι δίνει περισσότερο όγκο και μεγαλύτερη διάρκεια

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Η τεχνική περιλαμβάνει τη προσθήκη υαλουρονικού οξέος στην περιοχή των ζυγωματικών. Η προσθήκη γίνεται σε συγκεκριμένα σημεία στον υποδόριο ιστό ή στο περιόστεο, με μια λεπτή βελόνα. Η διαδικασία δεν είναι επώδυνη. Προηγείται η εφαρμογή μιας ειδικής αναισθητικής κρέμας.
Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο. Διαρκεί 20-30 λεπτά, δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και το άτομο επιστρέφει στις δραστηριότητές του αμέσως μετά.
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Τα ζυγωματικά τονίζονται και επιτυγχάνεται ένα ωραίο οβάλ σχήμα προσώπου. Για να πετύχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα, η τοποθέτηση του υλικού μπορεί να γίνει σταδιακά σε 2-3 συνεδρίες μέχρι να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

πηγη: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares