Ένωση Αστ.Υπ.Νομού Θεσπρωτίας: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ελευθέριο

ΓΕΝΙΚΑ Τελευταία νέα
Τετάρτη 02-03-2022 αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας παρουσία και του Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Θεσπρωτίας κ. ΓΙΟΓΙΑΚΑ Βασίλειου .
Από την Ένωση μας δόθηκε μια γενική εικόνα που επικρατεί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας σχετικά, με τα εργασιακά θεματα, το μεταναστευτικό, τις κτιριακές υποδομές ( Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας )και για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Ο κ. Υφυπουργός έχοντας την εμπειρία και κατανοώντας το δίκιο των αιτημάτων μας και των συνθηκών της εργασίας μας, μας δήλωσε την αμέριστη υποστήριξή του και υποσχέθηκε σύντομα να υλοποιήσει σημαντικό αριθμό των αιτημάτων μας. Η συνάντηση διεξήχθη σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης και αμφότεροι επισημάναμε την αναγκαιότητα και χρησιμότητά της, δίνοντας την υπόσχεση για την περαιτέρω μελλοντική συνεργασία μας.
Η Ένωση μας θα συνεχίσει την ανάληψη πρωτοβουλιών ώστε να επιλυθούν χρόνια ζητήματα που απασχολούν το ένστολο προσωπικό της περιοχής μας, καθώς η επίλυση τους είναι σημαντική, όχι μόνο για τους Συναδέλφους, αλλά και για όλους τους πολίτες της Θεσπρωτίας αφού θα υπάρχουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες ασφάλειας με περισσότερους Αστυνομικούς στην κύρια αποστολή τους».

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares