Δύο χρυσά μετάλλια για τον ΠΡΩΤΕΑ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18

ΓΕΝΙΚΑ Τελευταία νέα
Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 που διεξήχθη στο Βόλο το Σάββατο και Κυριακή 18 και 19 Ιουνίου συμμετείχε ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας Στίβος .
Πολύ μεγάλες επιτυχίες για το σύλλογο μας και συγκεκριμένα η Ευαγγελία Γκανάρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις τριπλούν με επίδοση 12.27 (νέο ατομικό ρεκόρ) και πέτυχε την συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ 18 που θα διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ.
Η Νικολέτα Παππά στα 400 μέτρα με εμπόδια κατέκτησε την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο με επίδοση 1.03.51 (χάνοντας για 1 κλασμα δευτερολέπτου το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα) βελτιώνοντας όμως το ατομικό της ρεκόρ κατά 2 δεύτερα.
Η Ναταλία Ράπτη στο άλμα εις ύψος με επίδοση 1.65 κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Η Έλενα Μπασιάκου στην σφαίρα κατέκτησε την τέταρτη θέση με επίδοση 13.56 και η Σπυριδούλα Βασίλειου στα 100 εμπόδια κατέκτησε την τέταρτη θέση με επίδοση 14.31 βελτιώνοντας κατά πολύ το ατομικό της ρεκόρ .
Την ένατη θέση κατέκτησε η ομάδα σκυτολαδρομίας 4Χ400 Παππά Νικολέτα, Τσακίρη Ναταλία ,Δόκου Σοφία, Κολέμπα Βικτώρια. Ο σύλλογος μας κατέκτησε την πρώτη θέση ως επαρχιακός σύλλογος στις γυναίκες για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Συγχαρητήρια
σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες και τους προπονητές του συλλόγου μας ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ και στους χορηγούς και γονείς που στηρίζουν διαρκώς το σύλλογο. ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ!!!!!!!

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares