Συνάντηση του υποψήφιου Δήμαρχου Φιλιατών Β. Τζίγκου με αντιπροσωπία του Δ.Σ Γονέων με Τρία Παιδιά

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Τελευταία νέα
Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δ. Σ. κ. Βαρβέλη Άγγελο και την Έφορο του Δ. Σ. κα Βρακά Σταυρούλα, βρέθηκε στον Δήμο Φιλιατών όπου και συναντήθηκε με Τρίτεκνες οικογένειες.
 
Από τα μέλη του Δ. Σ. έγινε ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία και τις δράσεις του Συλλόγου μας, αναφέρθηκαν οι εκπτώσεις που έχουμε εξασφαλίσει σε τοπικά καταστήματα καθώς και οι εκπτώσεις σε γνωστές αλυσίδες Super Market, που έχουμε μέσω της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.
 
Ενημερώσαμε τις Τρίτεκνες οικογένειες σχετικά με την δράση της Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδας (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.) και μοιράσαμε έντυπο υλικό με τις θέσεις και τις διεκδικήσεις μας. Συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες και απαντήσαμε σε ερωτήματα που μας τέθηκαν.
 
Πριν την έναρξη της ενημέρωσης προηγήθηκε συνάντηση με τον κ. Τζίγκο Βασίλειο – Υποψήφιο Δήμαρχο Φιλιατών, τον οποίο τα μέλη του Δ. Σ. ενημέρωσαν για τη λειτουργία και τις δράσεις του Συλλόγου μας.
 
Συνεχίζουμε την ενημέρωση των Τρίτεκνων οικογενειών καθώς αντιπροσωπεία του Δ. Σ. θα βρίσκεται την Τετάρτη 22 Μαρτίου στην Παραμυθιά. Επίθεσης έχουν ήδη προγραμματιστεί συναντήσεις με υποψήφιους Δημάρχους και Βουλευτές του Νομού Θεσπρωτίας.

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares