“Διπλό” παραμονής του Θεσπρωτού στη Ρόδο σε ένα συγκλονιστικό ματς

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρομερό «διπλό» του Θεσπρωτού στη Ρόδο που επικράτησε 3-2 του Διαγόρα. Ο Θεσπρωτός απέδρασε από τη Ρόδο και βάζει σε μπελάδες τον Διαγόρα σε ό,τι αφορά τη μάχη της παραμονής. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας επικράτησε 3-2 για την 23η αγωνιστική της Super League 2 μετά από συγκλονιστικό ματς.

Το ντεμπούτο του Άγγελου Διγκόζη στον πάγκο του Διαγόρα ήταν με το… αριστερό και οι νησιώτες που κρατούσαν το τρίποντο στα χέρια τους μέχρι το 82′, είδαν τον Θεσπρωτό να φτάνει σε μια τρομερή ανατροπή η οποία τον φέρνει στο -6 από τη ζώνη ασφαλείας.

Ο Φάκκης άνοιξε το σκορ στο 28′, ενώ ο Διαγόρας πήρε προβάδισμα με γκολ των Σταμένκοβιτς (38′) και Μανιά (57′). Μετά το 80′ οι φιλοξενούμενοι τα έφεραν όλα… τούμπα και έφτασαν σε τρίποντο-ανάσα με τέρματα των Μίγγου (83′) και Βασιλάκη (87΄).

Αναλυτικά η 22η αγωνιστική Α’ όμιλος
Αναγέννηση Καρδίτσας – Αλμωπός Αριδαίας 2-2
Απόλλων Πόντου – ΠΟΤ Ηρακλής 0-5
Ηρακλής Λάρισας – Απόλλων Λάρισας 3-0 α.α.
ΑΕΛ – Πανσερραϊκός 0-0
ΠΑΟΚ Β’ – Νίκη Βόλου 3-1
Βέροια – Παναθηναϊκός Β’ 1-1
Διαγόρας Ρόδου – Θεσπρωτός 2-3
Ρεπό: Μακεδονικός
 
 
Βαθμολογία Α’ όμιλος
1. Πανσερραϊκός 53
———————————————
2. ΑΕΛ 45
3. Αναγέννηση Καρδίτσας 40
4. Π.Ο.Τ. Ηρακλής 38
5. ΠΑΟΚ Β’ 38
6. Νίκη Βόλου 37
7. Μακεδονικός 26
8. Παναθηναϊκός Β’ 26
9. Αλμωπός Αριδαίας 26
10. Διαγόρας Ρόδου 25
11. Απόλλων Πόντου 22
———————————————
12. Βέροια 21
13. Ηρακλής Λάρισας 20
14. Θεσπρωτός 16
15. Απόλλων Λάρισας –
*Αποχώρησε από το πρωτάθλημα ο Απόλλων Λάρισας

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares