1η θέση για το Γυμνάσιο Πλαταριάς σε μαθητικό διαγωνισμό με θέμα “Ποντιακός Ελληνισμός”

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
1η θέση για το Γυμνάσιο Πλαταριάς σε Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα “Ποντιακός ελληνισμός: μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον”.
Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 184 σχολεία από Ελλάδα, Κύπρο και Ομογένεια και το Γυμνάσιο Πλαταριάς με το project “Ο Πόντος συναντά την Ήπειρο” κατέκτησε την πρώτη θέση.
Το Project των μαθητών του σχολείου της Πλαταριάς, αφορούσε τη σύγκριση των τραγουδιών “Σεράντα μήλα κόκκινα” και “Η αγάπη μήλο μου ‘στειλε”.
 
 
“Το όραμα, η προώθηση της συνεργασίας, η εξωστρέφεια και η υπομονή οδήγησαν το Γυμνάσιο Πλαταριάς στην κατάληψη της 1ης θέσης στον 7ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα: «Ποντιακός Ελληνισμός, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον» στην κατηγορία Project.
Πολλά μπράβο σε όλους τους μαθητές, μαθήτριες που συμμετείχαν αλλά και στους γονείς τους για την εμψύχωση και τη βοήθεια που τους παρείχαν.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς που ενέπνευσαν, οργάνωσαν και στήριξαν την προσπάθεια των μαθητών τους αλλά και στη Διοίκηση του σχολείου για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση.
Τέλος πολλές ευχαριστίες σε όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες για την βοήθεια που παρείχαν αγκαλιάζοντας την προσπάθεια των μαθητών μας”.
 
Ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε Θεσπρωτίας
Μητσιώνης Βασίλειος

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares