Πολλές επιτυχίες των αθλητών του “Πρωτέα” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 που διεξήχθη στην Ελευθερούπολη της Καβάλας το Σάββατο 17 Ιουνίου και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και ολοκληρώθηκε σήμερα ο σύλλογος μας ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ συγκέντρωσε 92 -Ενενήντα δυο βαθμούς τους περισσότερους από κάθε άλλη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 .
Πάρα πολλές επιτυχίες από όλα τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες τόσο στα ατομικά αγωνίσματα όσο και στις σκυταλοδρομίες και πολλά μετάλλια, συγκεκριμένα 6 μετάλλια!
Συγκεκριμένα:
Η Μυρσίνη Τσακίρη κατέκτησε την Πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο στα 1000 μέτρα ,
την Δεύτερη θέση και το Ασημένιο μετάλλιο στα 300 μέτρα η Ελένη Γώγου και την Δεύτερη θέση και το Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80 κοριτσιών (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΛΙΚΗ , ΓΟΓΟΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ , ΓΩΓΟΥ ΕΛΕΝΗ , ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ) .
Την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Νικόλας Σκαρμούτσος στα 300 εμπόδια και την ίδια θέση(4 θέση ) ο Δημήτρης Τσακίρης στα 600 μέτρα βελτιώνοντας τα ατομικά τους ρεκόρ καθώς επίσης την ίδια θέση (τέταρτη )η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80 στα αγόρια (Κομίνης Κολομπέρδας, Σκαρμούτσος ,Γόγολος).
Την πέμπτη θέση κατέλαβε ο Ανδρέας Πουλόπουλος με νέο ατομικό ρεκόρ στο άλμα εις ύψος 1.67 , ο Άγγελος Νικολάου στα 1000 μέτρα με νέο ατομικό ρεκόρ και την ίδια θέση(πέμπτη) στα 150 μέτρα κατέλαβε η Ιωάννου Γεωργία .
Την όγδοη θέση στο άλμα εις ύψος κατέλαβε η Λυδία Ράπτη και την δέκατη θέση στα 600 μέτρα κατέλαβε ο Χριστόφορος Χασκής βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ .
Καλές εμφανίσεις είχαμε και από τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και συνέβαλαν ώστε ο σύλλογος μας να συγκεντρώσει την υψηλή βαθμολογία .
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες , τους προπονητές τους .
ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ , Kάτι περισσότερο από ομάδα!

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares