Το σχέδιο του Σπύρου Ριζόπουλου για να «ξαναζωντανέψει» η Βελλά

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο τρόπο ο Σπύρος Ριζόπουλος σχεδιάζει να αξιοποιήσει και να ξαναδώσει «ζωή» στο εγκαταλελειμμένο κτίριο του Ιεροδιδασκαλείου της Βελλάς.

Ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου σκοπεύει να δημιουργήσει στη Βελλά «σπίτι» για το Τεχνολογικό Πάρκο. Βασικό άξονα των σχεδίων αποτελεί το γεγονός πως για την κατηγορία των επαγγελμάτων που προορίζεται να στεγάσει η σχολή, η απόσταση δεν παίζει κανένα ρόλο καθώς μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους απομακρυσμένα.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό βίντεο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης σε περίπτωση που αναλάβει την διοίκηση της Περιφέρειας Ηπείρου έχει ως άμεση προτεραιότητα την επαναφορά του κτιρίου στην ευθύνη της Περιφέρειας και μετέπειτα την στέγαση του Τεχνολογικού Πάρκου στο αρχιτεκτονικό κόσμημα της Βελλάς.

Ο Σπ. Ριζόπουλος τονίζει “Το κτίριο της Βελλάς δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από τα ακαδημαϊκά κτίρια των Πολιτειών στις Ανατολικές Ακτές της Αμερικής και είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε έναν αντίστοιχο χώρο καινοτόμου επιχειρηματικότητας”.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares