Ορίζοντες Ηπείρου: Η χαμένη ευκαιρία της Ιόνιας Οδού και η ουσιαστική αναβάθμιση του δρόμου Ιωάννινα – Καλπάκι

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σε ένα οδοιπορικό με ουσία και περιεχόμενο στα χωριά του Πωγωνίου προχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης Ορίζοντες Ηπείρου, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης.

Η πολυμελής ομάδα περπάτησε σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή στην οποία διεκδικούν την εκλογή τους , κατέγραψαν προβλήματα, συνομίλησαν με κατοίκους και πρότειναν λύσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο ο κύριος Ριζόπουλος συνοδευόμενος από τους Σπύρο Υφαντή, Μάγδα Χαϊδού, Σπύρο Αθανασίου και Έλενα Σταύρου  που εκλέγονται στην Π.Ε. Ιωαννίνων βρέθηκαν στο παρατηρητήριο των πυροσβεστών που επιβλέπει την κοιλάδα του Καλαμά.

Οι υποψήφιοι έδωσαν μια πλήρως ξεκάθαρη εικόνα στον επικεφαλής της παράταξης, για την χαμένη ευκαιρία της Ιόνιας Οδού. Ωστόσο , οι Ορίζοντες Ηπείρου δεν στέκονται απλά στην καταγραφή των προβλημάτων αλλά κάνουν ένα βήμα μπροστά καθώς δίνουν λύσεις και θέτουν το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα εργαστούν ούτως ώστε να τις πετύχουν.

Κεντρικό θέμα της ατζέντας είναι η αναβάθμιση του οδικού άξονα Ιωάννινα – Καλπάκι. Ο Σπύρος Ριζόπουλος αναφέρει πως δεν θα μείνει σε ευχολόγια αναμένοντας την υλοποίηση του οδικού άξονα Ιωάννινα – Κακκαβιά.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, εκτιμάει ότι το έργο έχει βαλτώσει με μεγαλύτερη ευθύνη της Περιφερειακής Αρχής Ηπείρου. Ωστόσο στην περίπτωση που μετά τις εκλογές αναλάβει την ευθύνη της Περιφέρειας Ηπείρου, θα θέσει σε άμεση προτεραιότητα το δρόμο Ιωάννινα – Καλπάκι, εστιάζοντας σε πραγματικές και ουσιαστικές λύσεις και όχι περιμένοντας να λυθούν τα προβλήματα από μόνα τους από την Αθήνα και την Περιφέρεια απλό θεατή. Στα σχέδια της αναβάθμισης του άξονα Ιωάννινα – Καλπάκι περιλαμβάνεται διαπλάτυνση του δρόμου, δημιουργία χώρου στάθμευσης και άλλες παρεμβάσεις.

 

https://youtu.be/U926r9ZA8S8

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares