Παναγιώτης Νταής: Να αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις του ιδρύματος Σάρρα στα Καστρί

ΠΟΛΙΤΙΚΑ
Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και γνήσιο κέφι, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στο Καστρί, το λαϊκό γλέντι που διοργάνωσε με επιτυχία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστρίου, στον οποίο αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την ωραία αυτή η πρωτοβουλία. Ο κόσμος διασκέδασε με την θαυμάσια ορχήστρα και ξέφυγε για λίγο έστω από τη δύσκολη πραγματικότητα.
Παράλληλα, η διοργάνωση αυτής της βραδιάς στους χώρους του Ιδρύματος Σάρρα, έδειξε για μια ακόμη φορά τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν για το χωριό, από την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων για πολιτιστικούς, αθλητικούς και κοινωνικούς σκοπούς. Ο Συνδυασμός «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» δεσμεύεται ότι το ζήτημα αυτό αποτελεί προτεραιότητα και ότι θα προβούμε ως Δημοτική Αρχή από τη νέα περίοδο, στην εφαρμογή των σχετικών αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, ώστε να επιτευχθεί η συμπόρευση του Δήμου με το Ίδρυμα, με αμοιβαίο και κοινό όφελος, αλλά κυρίως για τη διασφάλιση της ανάπτυξης και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και επισκεπτών του Καστρίου.
Τα μέλη του Συνδυασμού που κατάγονται από το Καστρί, τον Άγιο Βλάση και το Μαυρούδι και τα οποία παραβρέθηκαν στην εκδήλωση (Κ. Μονάχου, Β. Ντάσιος, Χρ Μπέλλος, Μ. Κιάπες, Κ. Θεοδώρου, Δ. Παπαβασιλείου, Γ. Τσίκος, Σ. Κολιογιάννης) αλλά και ο επικεφαλής αυτού Π. Νταής, η οικογένεια του οποίου κατάγεται από τον Αγ. Βλάση, δεσμεύονται ότι θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας αυτής.

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares