Συνάντηση των Αστυνομικών Θεσπρωτίας με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας συναντήθηκε σήμερα 20-02-2024 στα Ιωάννινα, με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Χρήστο Μπουλούμπαση, έπειτα από την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία των υπολοίπων Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηπείρου και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ηπείρου Ταξιάρχου Βασιλείου Μουσελίμη.

Σε κλίμα συνεργασίας, τα μέλη του Προεδρείου ανέλυσαν στον κ. Επιθεωρητή ορισμένα καίρια προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας και επιβάλλουν τη συμμετοχή της Ηγεσίας για την επίλυσή τους.

Ειδικότερα, του τέθηκαν τα ζητήματα εξορθολογισμού των μέτρων και η ανάγκη διαχωρισμού των εξορμήσεων λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής. Η ανάγκη ενίσχυσης των μάχιμων υπηρεσιών και οι αποσπάσεις και προσωρινές μετακινήσεις εντός του νομού από υπηρεσίες που παρουσιάζουν ελλείψεις σε άλλες, διαλύοντας τες.

Από την πλευρά του ο κ. Επιθεωρητής, δήλωσε πρόθυμος να συζητήσει μαζί μας κάθε πρόβλημα που θα ανακύψει στο μέλλον, ενώ μας τόνισε τη διαφοροποίηση της νέα ηγεσίας η οποία προσβλέπει σε ποιοτική αστυνόμευση και όχι ποσοτική.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΝΑΤΣΟΥ Μαρία ΚΕΦΑΛΑΣ Χρήστος

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares