Διαμαρτυρία του Θανάση Ντάνη για τις συνεχείς διακοπές ηλεκτροδότησης στο Δήμο Σουλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με την παρούσα εκφράζουμε για άλλη μια φορά την έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία μας κατά παντός υπευθύνου για τις πολύ συχνές, αιφνίδιες και μεγάλης διάρκειας διακοπές ρεύματος στο Δήμο μας. Στις 25 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε διακοπή ηλεκτροδότησης στο σύνολο του Δήμου κατά τις ώρες 18:00-20:30, η οποία για την Τοπική Κοινότητα της Κρυσταλλοπηγής αποκαταστάθηκε μόλις το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, ήτοι την 26η Φεβρουαρίου 2024.

Το φαινόμενο αυτό επαναλαμβάνεται εξαιρετικά συχνά, ακόμη και σε κατάσταση καλοκαιρίας, εντός της επικράτειας του Δήμου Σουλίου.

Οι αναφορές για προκληθέντα προβλήματα σε συμπολίτες μας, ιδιαίτερα σε όσους αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα υγείας και ιδιαίτερα σε όσους χρήζουν κατ’ οίκον ιατρικής φροντίδας και θεραπείας (όπως για παράδειγμα τη χρήση συσκευών παροχής οξυγόνου) είναι πολλαπλές και ανησυχητικές. Αντίστοιχα πολλές αναφορές υπάρχουν για ζημιές σε οικιακό και επαγγελματικό εξοπλισμό.

Επειδή έως σήμερα δεν έχει υπάρξει ουδεμία επίσημη ενημέρωση, σας εφιστούμε την προσοχή πως εφόσον το πρόβλημα δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως, θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των Δήμου Σουλίου και των δημοτών του. Παρακαλούμε επίσης όπως μας γνωρίσετε τους λόγους στους οποίους οφείλεται η συχνότητα των διακοπών ηλεκτροδότησης καθώς και τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί ο οργανισμός σας για την εξάλειψη των λόγων αυτών και την αποτελεσματική αντιμετώπιση του φαινομένου.

Αναμένουμε στοιχεία από τον φορέα σας κατά το συντομότερο δυνατό.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ζ. ΝΤΑΝΗΣ

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares