Σοκ στα Ιωάννινα με πτώμα μέσα σε σακούλα στο Φρόντζο | Όλα δείχνουν άγρια εγκληματική ενέργεια

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκε πριν λίγο η Αστυνομία , όταν σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate.gr ειδοποιήθηκε από πολίτη για την ύπαρξη πτώματος στο Φρόντζο στα Ιωάννινα. Οι εικόνες κόβουν την ανάσα κι όλα δείχνουν ότι πίσω από αυτό κρύβεται ένα φρικιαστικό έγκλημα που σοκάρει. Το πτώμα είναι σακουλιασμένο, και το ένα χέρι δεμένο με χειροπέδα και όπλο. Το κεφάλι δεν διακρίνεται καθώς είναι δεμένο με σακούλα , όπως και τα πόδια. Το πτώμα δεν διακρίνεται αν ανήκει σε άντρα ή γυναίκα , πιθανότατα σε άντρα, και γι αυτό θα αποφανθεί ο Ιατροδικαστής.  Το σημείο παραμένει αποκλεισμένο από αστυνομικούς, που περιμένουν την αυτοψία ιατροδικαστή, για να έρθουν στο φως περισσότερα στοιχεία. Όλα δείχνουν στυγερή δολοφονία και για όσους μπορούν να αντιληφθούν, ότι το πτώμα ”στήθηκε΄΄ εκεί από τους δράστες.

Στα Γιάννενα δεν είχε δηλωθεί το τελευταίο διάστημα κάποια εξαφάνιση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άψυχο σώμα προεξείχε από την σακούλα σκουπιδιών και έτσι κάτοικοι της περιοχής, ειδοποίησαν νωρίς το πρωί στην αστυνομία.

Ταχύτατα έφτασε στο σημείο περιπολικό και ο χώρος αποκλείστηκε. Γίνεται προσπάθεια συλλογής αποτυπωμάτων στην περιοχή, σε μια προσπάθεια να συμπληρωθεί το παζλ της φρικιαστικής υπόθεσης, που έχει συνταράξει ακόμη και την αστυνομία

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares