42 υποψήφιοι για τη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών

ΓΕΝΙΚΑ
Στους 175 ανέρχονται οι υποψήφιοι που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τη θέση του Διοικητή, σε κάποιο από τα πέντε νοσηλευτικά ιδρύματα της Ηπείρου.
 
Αυτό που προξενεί εντύπωση, είναι ότι για το μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα της Περιφέρειας και ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, έχουν υποβληθεί οι λιγότερες αιτήσεις, μόλις 19.
 
Χαμηλά στη λίστα των προτιμήσεων είναι και το έτερο νοσοκομείο των Ιωαννίνων, το Γ.Ν. Χατζηκώστα με 21 αιτήσεις, ενώ για τα μικρά νοσοκομεία της περιφέρειας, οι υποψηφιότητες φθάνουν σε αριθμούς ρεκόρ: 35 για το Νοσοκομείο της Πρέβεζας, 42 για το Νοσοκομείο Φιλιατών στη Θεσπρωτία και 58 για το Νοσοκομείο της Άρτας!
 
Οι υποψήφιοι έχουν κληθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου σε γραπτές εξετάσεις δεξιοτήτων, με φυσική παρουσία, μέσω ΑΣΕΠ.
 
Οι πρώτοι 15 υποψήφιοι για κάθε θέση θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση της διαδικασίας, έλεγχος δικαιολογητικών και αντίστοιχη μοριοδότηση. Η βαθμολογία που θα λάβουν θα προσμετρηθεί στη συνέχεια, μαζί με τα άλλα κριτήρια που προβλέπονται στον νόμο, οπότε θα προκύψουν επτά υποψήφιοι για κάθε θέση, οι οποίοι στη συνέχεια θα δώσουν συνέντευξη. Η βαθμολογία της συνέντευξης θα προστεθεί στις υπόλοιπες επιδόσεις. Ο υπουργός Υγείας θα κληθεί να επιλέξει έναν από τους τρεις που θα έχουν συγκεντρώσει συνολικά τη μεγαλύτερη βαθμολογία.
 
ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares