Αγωνιστικές δραστηριότητες του “ΠΡΩΤΕΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ” το Σαββατοκύριακο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Αγωνιστικές δραστηριότητες για το ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ το Σαββατοκύριακο ξεκινώντας το Σάββατο από τα 20 Απριλίου στα Ιωάννινα στο διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16 που διεξήγαγε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ πολύ καλές εμφανίσεις και πολλές επιτυχίες από τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας με συνολική συγκομιδή βαθμολογίας 104 βαθμούς και 10 αθλητές και αθλήτριες να επιτύχουν όρια πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 που θα διεξαχθεί στην Ελευθερούπολη της Καβάλας .
 
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές ,αθλήτριες και προπονητές του συλλόγου.
 
Την Κυριακή 21 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας ο σύλλογος μας διοργάνωσε εσωτερικούς αγώνες για τους αθλητές του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ ( νηπιαγωγείο έως και ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ) με σκοπό την συμμετοχή σε αγώνες αλλά και την συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης .
 
Πολλές συμμετοχές και μεγάλη η συμμετοχή των παιδιών για την συγκέντρωση τροφίμων αποδεικνύοντας την έμπρακτη συνεισφορά και αλληλεγγύη και βοήθεια στο συνάνθρωπο μας. Τις επόμενες ημέρες παιδιά του συλλόγου θα παραδώσουν τα τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares