Ο κακός χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες στα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης της Ιωάννας Τούνη, αλλά και στα ΜΜΕ σχετικά με ένα περιστατικό που της συνέβη στο αεροδρόμιο. Το περιστατικό πήρε μεγάλη έκταση με αποτέλεσμα τα κανάλια και οι πρωινές εκπομπές να το συζητούν έντονα, πράγμα που, από ό, τι φαίνεται, ενόχλησε την influencer.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να κρατήσει τον θυμό του τόσο στο βίντεο της Ιωάννας Τούνη, όσο και της παρέας της, οι οποία έκραζαν την εκπομπή.
Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε: «Λες και μόνο η κυρία Τούνη έχει δικαίωμα να μιλάει, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε δικαιώμα, επειδή δεν έχουμε ένα εκατομμύριο followers. Οι influencers είστε σε μια κορυφή δική σας με πύλινα πόδια από κάτω. Δεν είναι κοινωνική καταξίωση τα εκατομμύρια followers που έχετε. Διότι πίσω από αυτό, γενικά μιλάω, δεν κρύβεται απολύτως τίποτα».
«Υπάρχει και ο κολαούζος του influencer, ο αυλικός! Θέλει να γίνει και πανελίστας, λέει. Αν ο κύριος Στιβ διαφωνεί με την τηλεόραση που κάνουμε, η τηλεόραση που οραματίζεται να κάνει αυτός, η μοντέρνα τηλεόραση και όχι η παλιακή που εκφράζουμε εμείς, μου θυμίζει τους σταρ μιας άλλης εποχή που επειδή είναι εκτός τηλεόρασης, λένε ότι είναι η χειρότερη σεζόν».
«Η αισθητική που φέρνει εδώ το νέο, ποια είναι; Να βρίζουν και να απαξιώνουν μια γυναίκα που έτσι της αρέσει να ντύνεται; Οι δικαιωματιστές μάχονται στα social media γαμ… για την ελευθερία του καθενός να εκφράζεται και να ντύνεται όπως θέλει. Ο μοντέρνος αυτός άνθρωπος, ο ρηξικέλευθος που θα φέρει την ανανέωση και το καινούργιο, τι είναι το καινούργιο; Να βγαίνει και να κράζει μια γυναίκα επειδή δεν του αρέσει το ντύσιμό της. Αυτό είναι το μοντέρνο;».
«Η καινούργια τηλεόραση, εσείς οι μοντέρνοι άνθρωποι των social, θέλετε να διώξετε εμάς τους παλιούς για να βρίζετε με τον δικό σας τρόπο χειρότερα, χωρίς παιδεία, χωρίς μόρφωση, χωρίς γνώση, χωρίς να μιλάτε πάνω από 100 λέξεις ελληνικά, να βρίζετε και να απαξιώνετε ανθρώπους; Όχι κύριοι, δεν θέλουμε εσάς, μείνετε στη γωνίτσα σας. Είναι ντροπή!».
«Γιατί αν είναι αυτό το καινούργιο που θέλετε να φέρετε, το χειρότερο κράξιμο, χωρίς παιδεία, αμορφωσιά, χωρίς ρεπορτάζ, χωρίς τίποτα, χωρίς καμία περγαμηνή. Η καταξίωση του τίποτα. Αυτό είναι, αυτό να μάθουν τα παιδιά μας. Ότι ένας τίποτας, δεν λέω για τον συγκεκριμένο, ο οποιοσδήποτε, ένας τίποτας που αμφιβάλλω αν έχει τελειώσει και το δημοτικό –δεν λέω για τον συγκεκριμένο, δεν τον ξέρω, γενικά μιλάω- επειδή παίρνει likes από τα δώρα που δίνει, θέλει να φέρει το καινούργιο και να κράζει το παλιό χωρίς καμία παιδεία».
Το ξέσπασμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκανε ο Στάθης Τούμπας







