Μαζική συγκέντρωση στην Ηγουμενίτσα για τα Θύματα των Τεμπών

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Όλοι οι Θεσπρωτοί, όλοι οι Έλληνες ενώθηκαν για ένα κοινό σκοπό. Δικαιοσύνη. Η μεγαλύτερη κινητοποίηση που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα στην Ηγουμενίτσα έλαβε χώρα την Παρασκευή, τιμώντας τη μνήμη των 57 θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, δύο χρόνια μετά το τραγικό συμβάν.

Χιλιάδες πολίτες ενωμένοι με τους Έλληνες σε 264 πόλεις της χώρας και 80 στο εξωτερικό, φώναξαν για δικαιοσύνη. Η Θεσπρωτία παρέλυσε, με καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες και επαγγελματικούς φορείς να κλείνουν μέχρι το μεσημέρι.

Στην πλατεία Δημαρχείου, μαθητές από γυμνάσια και λύκεια κρατούσαν λουλούδια και πανό, ενώ εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και φορείς διαδήλωσαν με πάθος. Οι ομιλίες εκπροσώπων συλλόγων και τοπικών αρχών ενίσχυσαν το μήνυμα της ενότητας και της διεκδίκησης δικαιοσύνης.

Ας συνεχίσουμε να απαιτούμε το καλύτερο για όλους μας!

 

Φωτογραφίες Tassos Stavrou

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares