ΣΥΝΗΓΟΡΊΑ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΠΡΌΤΑΣΗ

ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Τελευταία νέα

ΠΡΟΣ
1. ΔΉΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΊΤΣΑΣ
2. ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΗΠΕΊΡΟΥ
3. ΑΝΤ/ΡΧΗ ΘΕΣ/ΤΙΑΣ κ. ΠΙΤΟΥΛΗ ΘΩΜΆ
4. ΕΦ. ΑΡΧΑΙΟΤΉΤΩΝ ΘΕΣ/ΤΙΑΣ
5. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΟΜΆΔΑ “ΑΝΑΠΟΛΏΝΤΑΣ ΕΝ … ΗΓ/ΤΣΗ ”
6. ΤΟΠΙΚΟΎΣ ΦΟΡΕΊΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΌΤΗΤΕΣ
κάθε δραστηριότητας
7 . Συμπολίτες μου …
Πριν λίγες ημέρες,δημοσιεύθηκε ,ένα άρθρο του συμπολίτη ιατρού Αλέξη Τζίμα , ο οποίος, με το άρθρο του αυτό, προτείνει, στα πλαίσια αναπλάσεως, τόσον του παλαιού κάστρου που βρίσκεται στο δασύλλιο της πόλης μας, όσον και αυτού του δασυλλιου με μελέτες αναδειξεως του , την παράλληλη δημιουργία – ίδρυση ενός Ιστορικού Μουσείου και Αρχείου αυτής ( της πόλης ). Η παραπάνω ΙΔΈΑ – ΠΡΌΤΑΣΗ νομίζω ότι είναι απολύτως ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ . ΩΣ ιδανικός δε χώρος γι’αυτό , προτείνεται η εγκατάσταση του , στο γειτνιαζον κτίσμα , όπου σήμερα στεγάζεται το Δασαρχείο , και μετεγκατάσταση αυτού σε άλλο δημοτικό ή δημόσιο κτίσμα ..
Έχω την άποψη πως αυτή η πρόταση , αξίζει να μελετηθεί σοβαρά απ’ολους τους εμπλεκόμενους Δημόσιους και δημοτικούς φορείς , έτσι ώστε με σοβαρά και στέρεα βήματα να προχωρήσουν στην υλοποίηση αυτής της προτάσεως . Νομίζω ότι περιττεύει να αναπτύξω τα οφέλη που θα προκύψουν σε όλα τα επίπεδα , για τους κατοίκους , για την πόλη . Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να εκδηλωσω την ΣΥΝΗΓΟΡΊΑ μου στην πρόταση αυτή , και θα ήθελα να το πράξουν βέβαια και οι συμπολίτες μου . Ελπίζω και οι Δημοτικές και Δημόσιες Αρχές , καθώς και οι φορείς εις τους οποίους αποστέλλω το κείμενο μου αυτό , να πράξουν το ίδιο στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων ενός εκάστου .
Το παρόν θα δημοσιεύσω στον έντυπο και ηλεκτρονικό ΤΎΠΟ , και με ανυπομονησία , θα περιμένω την ανταπόκριση τους … Συνημμένα στους ως άνω φορείς , αποστέλλω και το σχετικό άρθρο του κ. Αλέξη Τζίμα .

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares