Ξανά υποψήφιος για Δήμαρχος Φιλιατών δηλώνει πως θα είναι ο Δημήτρης Σκεύης.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Τελευταία νέα

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο Φιλιατών, με αφορμή το δημοσίευμα και την απάντηση που έδωσε ως αντιπολίτευση για τη δήλωση που έκανε ο δήμος Φιλιατών για τα αδέσποτα κουτάβια, έκπληκτοι, όταν τον ρωτήσαμε για το τι θα κάνει στις επόμενες δημοτικές εκλογές, τον ακούσαμε να δηλώνει ότι θα είναι παρών και πως ήδη έχει ξεκινήσει να στήνει το συνδυασμό του.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Σκεύη σχετικά με το δελτίο τύπου που έβγαλε ο δήμος για τα κουτάβια:

Πήγε να μας βάλει τα γυαλιά και μας έβγαλε τα μάτια ,με την ανακοίνωση του, ο δοκησίσοφος συντάκτης της ανακοίνωσης του Δήμου Φιλιατών.
Σημασία βέβαια έχει, όχι το ποιος γράφει , αλλά το ποιος υπογράφει ένα κείμενο. Αλλά και σε αυτό το σημείο υπάρχει “ομίχλη”.
Η ανακοίνωση εμφανίζεται στο διαδίκτυο με
δύο διαφορετικές υπογραφές.
Κάποτε άκουσα έναν δικηγόρο να λέει: Άλλο η αλήθεια, άλλο τι γράφει το κατηγορητήριο, άλλο η υπερασπιστική γραμμή, άλλο οι εντυπώσεις που πρέπει να σχηματιστούν.
Προσπαθοντας λοιπόν ο συντάκτης της ανακοίνωσης του Δήμου , να ισορροπήσει μεταξύ των ανωτέρω, (και προφανώς θεωρώντας μας, χαϊβάνια) συνέταξε ένα κείμενο για γέλια και για κλάματα.
Λέγοντας μας, λίγο πολύ, πως όλα ήταν μια παρεξήγηση .
Τέλος πάντων ,σημασία έχει πως συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την τελευταία παράγραφο της συγκεκριμένης ανακοίνωσης .
“Οι συμπολίτες μας ας εξάγουν τα δικά τους συμπεράσματα για την πέραν της πραγματικής διάστασης και της σχετικής παραπληροφόρησης”.
Αν και για να είμαι ειλικρινής, νόημα βγαίνει μέχρι τη λέξη συμπεράσματα…τα παρακάτω με ξεπερνούν.
Απενεργοποιηώ τα σχόλια, όχι γιατί φοβάμαι πως θα πληγωθεί η εικόνα των Φιλιατών, αλλα γιατί ξέρω πως κατακλείδα όλων αυτών θα είναι η φράση:
Ω εδώ πεθαίνουν ανθρώποι μο Σκεύη .Τα σκυλιά θα κοιτάξουμε τώρα ; (Κατά το : Ω ποια βιβλία μο; Εδώ πεινάμε.)

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares