Μάριος Κάτσης στην ΕΡΤ: «Εικόνα ερήμωσης τα χωριά στη Θεσπρωτία- Με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουμε αμέσως κυβέρνηση»

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στην πρωϊνή εκπομπή «Συνδέσεις» της δημόσιας τηλεόρασης της ΕΡΤ βρέθηκε ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στη Θεσπρωτία Μάριος Κάτσης.

Ερωτηθείς για την επικείμενη εκλογική μάχη και τις κυβερνήσεις συνεργασίας ανέφερε ότι
«η αβεβαιότητα δεν προκύπτει από την απλή αναλογική αλλά από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη γιατί ο ίδιος είναι ο παράγοντας αστάθειας καθώς είναι  πολιτικά απομονωμένος και δεν έχει με κανέναν να συνεργαστεί. Για αυτό το λόγο έχει σχέδιο πολλαπλών εκλογών μέχρι να σβήσει ο ήλιος μπας και γίνει πρωθυπουργός. Δεν θα συμβεί αυτό»

«Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας. Με ΣΥΡΙΖΑ νικητή των εκλογών ανοίγει ο δρόμος για προοδευτική κυβέρνηση από την πρώτη κάλπη» τόνισε ο κ. Κάτσης και συνέχισε λέγοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης επιτίθεται σε όλα τα κόμματα και αυτό δείχνει πανικό».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στη Θεσπρωτία είπε πως στις προεκλογικές περιοδείες παρουσιάζεται εικόνα ερήμωσης. «Η Θεσπρωτία είναι θύμα των περιφερειακών ανισοτήτων και το γεγονός ότι έχουν ερημώσει όλα τα χωρία και τα καφενεία είναι άδεια είναι αποτέλεσμα της κυβερνητικής αδιαφορίας γιατί δεν δίνονται κίνητρα. Δεν μπορεί να υποχρεώνεις τα χωριά να έχουν ηλεκτρονικά τιμολόγια αλλά να μην έχουν Internet ή να τους αυξάνεις τις εισφορές»

«O ΣΥΡΙΖΑ έρχεται με ένα πρόγραμμα που υπόσχεται μείωση τιμών, αύξηση μισθών, ρύθμιση χρεών και ένα δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος παντού» κατέληξε.

 

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares