Συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Φιλιατών κ. Βασίλη Τζίγκου με τον διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς στην Ηγουμενίτσα

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φιλιατών κ. Τζίγκος Βασίλης συναντήθηκε σήμερα με τον διευθυντή του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Ηγουμενίτσα, κ. Οικονόμου Στυλιανό, και του εξέθεσε το πρόβλημα που υπάρχει στο μηχάνημα ΑΤΜ του καταστήματος Φιλιατών.

Ο κ. Οικονόμου τον ενημέρωσε ότι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί οφείλεται στο δίκτυο και όχι στο συγκεκριμένο μηχάνημα ΑΤΜ, το οποίο είναι τελευταίας τεχνολογίας.
Έλαβε την υπόσχεσή του ότι θα μεριμνήσει για την άμεση επίλυση του προβλήματος καθώς και για την περαιτέρω συνεργασία τους σχετικά με τις υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς στον δήμο Φιλιατών, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του.

Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί πανελλαδικά με την μείωση των τραπεζικών καταστημάτων ή των ημερών λειτουργίας τους κατά περιοχή είναι γνωστό εδώ και καιρό.
Στον βαθμό παρέμβασης που επιτρέπεται στις αποφάσεις ιδιωτικών φορέων που επηρεάζουν την ευημερία του κοινωνικού συνόλου, οφείλουμε να εκθέτουμε στα εκάστοτε τραπεζικά ιδρύματα που εδρεύουν στο δήμο μας τα προβλήματα που δημιουργούνται και να συνεργαζόμαστε για την εξεύρεση εφαρμόσιμων λύσεων. Στόχος του συνδυασμού «Βασίλης Τζίγκος – Σύγχρονος Δήμος» είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, η αύξηση των εβδομαδιαίων ημερών λειτουργίας των τραπεζικών καταστημάτων στην πόλη των Φιλιατών καθώς και η εγκατάσταση μηχανημάτων ΑΤΜ σε περισσότερα σημεία του δήμου μας.

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares