Μήνυμα του Διευθυντή της Δ.Δ.Ε Θεσπρωτίας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί,
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς απευθύνω σε όλες και όλους τις θερμότερες ευχές μου για ένα σχολικό έτος γεμάτο δημιουργία, αισιοδοξία και ελπίδα.
Μια ακόμη φορά θα ηχήσει το κουδούνι της προόδου, της προκοπής, της δημιουργικότητας, των νέων ευκαιριών των όμορφων και χαρούμενων στιγμών για την εκπαιδευτική κοινότητα.
Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για μια εποικοδομητική χρονιά. Έμπνευση, όραμα, σεβασμός στην διαφορετικότητα, συνεργατικότητα, αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης πρέπει να κυριαρχήσουν σε όλα τα σχολεία μας.
Οι συγκυρίες σήμερα δεν είναι ευχάριστες. Οι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές αλλά και οι φυσικές καταστροφές με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη η χώρα μας τις τελευταίες ημέρες πρέπει να μας προβληματίσουν. Έννοιες όπως ο ανθρωπισμός, αλληλεγγύη, συνεργασία, ο σεβασμός στο περιβάλλον, επιβάλλεται να καλλιεργηθούν και να διαχυθούν σε όλους τους μαθητές μας.
Έχοντας όμως εμπιστοσύνη στην ευσυνειδησία, την εργατικότητα των εκπαιδευτικών μας, την συνεργατική σχέση με τους γονείς/κηδεμόνες αλλά και την έμπρακτη συμπαράσταση τους και αυτή τη σχολική χρονιά η αισιοδοξία και η ελπίδα κυριαρχεί.
Εύχομαι ολόψυχα, στον νέο κύκλο μάθησης και δημιουργίας που ξεκινά, υγεία, ασφάλεια, δημιουργία και κατάκτηση των στόχων σε όλες και όλους.
Ο Δ/ντής της Δ.Δ.Ε Θεσπρωτίας
Μητσιώνης Βασίλειος

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares