Ευχαριστήρια επιστολή στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας από το Δημοτικό Σχολείο Ν. Σελεύκειας

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ως Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας Ν. Σελεύκειας, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή της υπηρεσίας σας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μαθητών της Ε΄και ΣΤ΄τάξης του σχολείου μας, με θέμα “Ασφαλής Πλοήγηση και Εθισμός στο Διαδίκτυο”, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας.

Ο εκπρόσωπος του Γραφείου Πληροφορικής, της Αστυνομικής σας Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, κ.κ. Ελευθέριος Τσανέλης , μας περιέγραψε την ομορφιά αλλά και τους κινδύνους που κρύβει το ταξίδι στον εικονικό ψηφιακό κόσμο, που έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια στη ζωή μας και τείνει να κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερο από το ζωτικό μας χρόνο.

Η συμμετοχή σας αυτή σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, οι οποίες αφορούν και ενημερώνουν τόσο την τοπική κοινωνία όσο και ιδιαίτερα τους μικρούς μαθητές της σχολικής μας κοινότητας δείχνει τη σφαιρική και προληπτική στάση της αστυνομίας απέναντι στα σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος. Προσδίδει δε άλλη διάσταση στο ρόλο σας και σας καθιστά αρωγούς και συμπαραστάτες στον εγγραμματισμό της κοινωνίας μας σε δύσκολα και επικίνδυνα ζητήματα μικρών και μεγάλων.

Για τους παραπάνω λόγους σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα, προσδοκώντας σε μια συνεχή και ειλικρινή συνεργασία μαζί σας.

 

Για το Δημοτικό Σχολείο Ν. Σελεύκειας

Ο Διευθυντής   

Κύλλας Γεώργιος    

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares