Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής Φιλιατών με εκπροσώπους Θεσπρωτικών Φορέων

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Την Παρασκευή 05/04/2024 και ώρα 9.30 π.μ. αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας (Ε.Α.Υ.Ν.Θ.) συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο, κ. Βλάχο Παρασκευά, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, κ. Μέγγουλη Φώτιο, την Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Σπανοπούλου Ηλιάνα, και την Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Στάθη Σοφία.

Οι εκπρόσωποι της Ε.Α.Υ.Ν.Θ. ενημέρωσαν τη Δημοτική Αρχή για τα προβλήματα που προκύπτουν στον τομέα αστυνόμευσης της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Φιλιατών, εξαιτίας της μείωσης των αστυνομικών υπαλλήλων που υπηρετούν στα όριά της. Η Δημοτική Αρχή συμπαρίσταται στα εύλογα αιτήματα της Ε.Υ.Α.Ν.Θ. και θα παρέμβει για την περαιτέρω ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων του Δήμου Φιλιατών, συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών τους, αλλά και στην ενίσχυση του αισθήματος προστασίας και ασφάλειας των πολιτών.

Επίσης, την ίδια ημέρα στις 12.00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ Ν. Θεσπρωτίας, κατά την οποία συζητήθηκε διεξοδικά η ανάγκη δημιουργίας Τομέα ΕΚΑΒ στην πόλη των Φιλιατών. Η Δημοτική Αρχή θα είναι αρωγός της προσπάθειας αυτής και θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με κάθε εμπλεκόμενο φορέα, προκειμένου να υλοποιηθεί σύντομα η σημαντική αυτή προσθήκη στην υγειονομική υποδομή της περιοχής μας, που αποτελεί πάγιο αίτημα των δημοτών και κρίνεται απαραίτητο για το Γ.Ν. Φιλιατών.

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares