Στην Τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 που διεξήχθη το Σάββατο 19 Ιουλίου 2025 στην Θήβα με την παρουσία των 8 καλύτερων αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα συμμετείχε ο σύλλογος του Πρωτέα Ηγουμενίτσας Στίβος.
Η Ραφαέλα Σούρλα στα 1000 μέτρα κατέκτησε την Πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο με επίδοση 3.03.12 συνεχίζοντας τις καλές της εμφανίσεις και την φετινή αγωνιστική χρονιά .
Ο Ευάγγελος Κοριτσίδης στην πρώτη του εμφάνιση στα πανελλήνια πρωταθλήματα κατέκτησε την 8 θέση με επίδοση 2.52 .00 σε έναν αγώνα που ήταν ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής.
Συγχαρητήρια στους αθλητές που συμμετείχαν στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Θήβα και στην προπονήτρια Σαββίνα Μπέζα.



![Η αθλήτρια του Πρωτέα Ραφαέλα Σούρλα πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 1.000 μέτρα Κ16 [388489] ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ-16 ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΣΤΗ ΘΗΒΑ / 1η ΗΜΕΡΑ. (ΕΒΕΛΥΝ ΓΑΝΤΖΟΥΛΑ / EUROKINISSI)](https://diavouleusi.gr/wp-content/uploads/2026/07/sourla_1000_thiva-150x150.jpg)



