Η Παραλιακή της Ηγουμενίτσας πλημμύρισε για ακόμη μια χρονιά με μουσική, τέχνη και δημιουργία, καθώς ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο Seaside Art Night Festival.

Ζωγραφική, σκίτσο, ξυλογλυπτική, κοσμήματα, πυρογραφία και ζωντανές μουσικές εμφανίσεις συνέθεσαν ένα μοναδικό μωσαϊκό πολιτισμού, που κράτησε συντροφιά στους επισκέπτες κάτω από το φως του φεγγαριού. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η παρουσίαση της αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας, προσφέροντας ένα ξεχωριστό ταξίδι στο παρελθόν.
Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν θερμά τους καλλιτέχνες, τους συμμετέχοντες και το κοινό που γέμισε την Παραλιακή, δίνοντας «ζωή» στη γιορτή της τέχνης. Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στον Δήμο Ηγουμενίτσας για τη στήριξη και τη συνδιοργάνωση.
Το φεστιβάλ ανανεώνει το ραντεβού του για το 2026, υποσχόμενο ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και δράσεις.







