Ιωάννης Λώλος: Μας πολέμησαν αλλά δεν πτοούμαστε – Δεν τάζουμε δεν εκβιάζουμε δεν απειλούμε

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συμπολίτισσες και συμπολίτες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστώ όλους θερμά για το δυναμικό σας παρών!

Ένα παρών που αποδεικνύει πανηγυρικά ότι ούτε σας κουράσαμε ούτε κουραστήκαμε!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη απ’ όλους εσάς:

Τους φίλους συμπολίτες της διπλανής πόρτας. Τους πολίτες του μόχθου και της τίμιας εργασίας, τους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους δημόσιους λειτουργούς, τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, τους ανέργους,΄τους φοιτητές, τις νέες και τους νέους μας.

Σήμερα, ένα βήμα πριν από την Κυριακή των εκλογών, τη μέρα της μεγάλης κρίσης για το μέλλον του Δήμου μας, βρισκόμαστε όλοι εδώ για τον κοινό μας σκοπό:

Για να συνεχίσουμε με έναν Δήμο Ανοιχτό για όλους!

Έναν Δήμο με Ανοιχτές Πόρτες για όλους,  όπως όλα αυτά τα χρόνια που είμαι Δήμαρχος.

Όλα αυτά τα χρόνια που οι μεταξύ μας σχέσεις διέπονται από ειλικρίνειασεβασμό και αλληλεγγύη.

Κι εγώ, με αυτά τα χαρακτηριστικά πολιτεύτηκα και αυτά συνεχίζω να διατηρώ απαρέγκλιτα.

Κι όπως όλοι γνωρίζετε καλά, δεν άλλαξα και ούτε θα αλλάξω ποτέ!

Ως Δημοτική Αρχή,

καταφέραμε να υλοποιήσουμε αλλά και να ωριμάσουμε μια σειρά έργων βιώσιμης ανάπτυξης, κόντρα σε οικονομικέςυγειονομικές και ενεργειακές δυσκολίες. Καταστήσαμε τον Δήμο μας εξωστρεφή και προνομιακό εταίρο για συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

Κυρίως, όμως, αποδείξαμε ότι διαθέτουμε σχέδιο και διαχειριστική επάρκεια, ώστε τα έργα αυτά να τύχουν χρηματοδότησης από ισχυρές ευρωπαϊκές χρηματοδοτικές πηγές.

Και αυτό ήταν ένα από τα μεγάλα μας πολιτικά επιτεύγματα:

Το ότι πείσαμε για την αξιοπιστία μας.

Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι κερδίσαμε το μεγάλο στοίχημα για την απόδοση της χερσαίας ζώνης στην τοπική μας κοινωνία;

Ασφαλώς και είναι αλήθεια και αυτό δεν αμφισβητείται!

Ο αγώνας μας δικαιώθηκε πανηγυρικά και μας δίνει το πράσινο φως για νέες δράσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα, που θα αλλάξουν το προφίλ του παραλιακού μας μετώπου

Θέλουμε ο νέος ιδιοκτήτης-ενοικιαστής  του λιμανιού να σεβαστεί την Τοπική Κοινωνία και κατ’ επέκταση τον Δήμο. Γι’ αυτό και θα επιδιώξουμε να υπάρξει ένας συχνός διάλογος, προς όφελος και των δύο πλευρών, για όλα τα μεγάλα ζητήματα, που άπτονται της λειτουργίας και ανάπτυξης του λιμανιού, όπως η κατασκευή της Μαρίνας, η ανάπτυξη της κρουαζιέρας, η εγκατάσταση φιλικών προς το περιβάλλον πηγών ενέργειας κ.λ.π.

Εμείς θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε ότι θα προωθεί την ανάπτυξη της περιοχής και θα σταθούμε εμπόδιο σε ότι λειτουργεί σε βάρος αυτής.

Παραλάβαμε έναν Δήμο υπερχρεωμένο πάνω από δεκαπέντε (15) εκατομμύρια ευρώ και καταφέραμε να τον ξεχρεώσουμε  από τα χρέη του παρελθόντος.

Αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία και το κύρος του Δήμου προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Βελτιώσαμε τη δημοσιονομική ικανότητα του Δήμου μας και κάναμε καταγραφή της Δημοτικής Περιουσίας δημιουργώντας «Μητρώο Ακινήτων».

Από εδώ και στο εξής θα μπορούμε να παρέχουμε στους Δημότες μας περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες και δράσεις.

Και είμαστε περήφανοι γιατί ο Δήμος μας είναι πλέον εύρωστος και φερέγγυος!

Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι στηρίξαμε τις τοπικές επιχειρήσεις την περίοδο της πανδημίας;

Ότι στηρίξαμε την τοπική παραγωγή και διαμορφώνουμε ένα υγιές περιβάλλον για επενδύσεις;

Είναι αλήθεια και αυτό δεν αμφισβητείται!

Για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα βελτιώσαμε ένα μεγάλο δίκτυο αγροτικής οδοποιίας σε όλες τις ΔΕ του Δήμου με έμφαση την Πέρδικα, την Νέα Σελεύκεια, τον Κάμπο Ραγίου κ.α.

Υλοποιήσαμε και υλοποιούμε μεγάλες αστικές παρεμβάσεις και αναπλάσεις και ενισχύσαμε την οδική ασφάλεια με ασφαλτοστρώσεις και κατασκευή κυκλικών κόμβων.

Στην καθημερινότητα των πολιτών με σεβασμό στα ΑμεΑ και στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, ενισχύσαμε κοινωνικές δομές, υποδομές και προγράμματα. Εγκαταστήσαμε σε 4 παραλίες πλήρως λειτουργικές δομές πρόσβασης ΑμεΑ με ειδικά μηχανήματα

και είμαστε περήφανοι, διότι ολοκληρώνουμε τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για Άτομα με Αναπηρία.

Καταφέραμε να επιλύσουμε πολλά σοβαρά ζητήματα, παρά τις μεγάλες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό και ασφαλώς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για περαιτέρω λύσεις και δράσεις, βάζοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Και συνεχίζω να ερωτώ:

Δώσαμε ανάσα στον αστικό ιστό με τη δημιουργία πλέγματος πεζοδρομίων-ποδηλατοδρόμων στο Λαδοχώρι, στην 49 μαρτύρων, την ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων, την ανάπλαση του δασυλλίου της Ηγουμενίτσας και την επέκταση του  ποδηλατόδρομου προς το Δρέπανο και μια σειρά άλλων παρεμβάσεων.

Και μάλιστα ξεκινάμε άμεσα έργα βελτίωσης της κινητικότητας με επιπλέον δίκτυο ποδηλατόδρομων και αναπλάσεις, στο κέντρο και στις γειτονιές.

Με έμφαση στην παιδεία, δημιουργήσαμε νέες σχολικές μονάδες όπως το Μουσικό Γυμνάσιο και το εσπερινό ΕΠΑΛ, παιδικές χαρές, πλατεία στον Οικισμό της Εθνικής Αντίστασης και επιπλέον χώρους άθλησης.

Με σεβασμό στο πολιτιστικό μας απόθεμα, αναδείξαμε τα κάστρα της Ηγουμενίτσας και του Μαργαριτίου.

Βάλαμε στέρεες βάσεις στην Φιλαρμονική μας και πραγματοποιήσαμε πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ολοκληρώνουμε το υπαίθριο θέατρο στο Τσιπουρίκι και τη μετατροπή του κτηρίου του ΕΙΝ σε Πολυδύναμο Πολιτιστικό Κέντρο, ώστε να καλύψουμε όλα τα κενά του πολιτισμού.

Αναδείξαμε και κάναμε τον Δήμο μας εξωστρεφή, με την επικοινωνιακή μας στρατηγική και τη συμμετοχή μας σε συνέδρια, φόρουμ, αδελφοποιήσεις Δήμων και δράσεις καλών πρακτικών. Κατακτώντας βραβεία και πρωτιές, σε πανελλήνιο και ευρωπαϊκό επίπεδο!

Είναι ή δεν είναι αλήθεια κυρίες και κύριοι ότι προστατεύουμε τη ζωή και την περιουσία των πολιτών με αντιπλημμυρικά έργα, τα οποία και κατασκευάσαμε στα τρία (3) μεγάλα μας ρέματα: της Λάκκας, του Ξηροποτάμου και της Γκούρας;

Είναι αλήθεια και δεν αμφισβητείται, ότι δώσαμε προτεραιότητα στην προστασία του περιβάλλοντος και τη θωράκιση από τις επιπτώσεις τις κλιματικής αλλαγής.

Παράλληλα για την ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων δημιουργούμε «πράσινο σημείο» και υπογειοποιούμε τους κάδους, ενώ εδραιώσαμε την ανακύκλωση.

Αναβαθμίσαμε ενεργειακά σχολεία,  Δημαρχείο, Δημοτικό Οδοφωτισμό  με φωτιστικά LED και συνεχίζουμε!

Με κύριο στόχο τη συνολική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας προς τους πολίτες, αλλά και των συνθηκών εργασίας των υπαλλήλων μας, προβήκαμε στην αντικατάσταση των απορριμματοφόρων και μηχανημάτων έργου, για να διευκολύνουμε την καθημερινότητα των πολιτών.

Όπως επίσης, με μέριμνα για τα ζώα συντροφιάς, ιδρύσαμε το διαδημοτικό κυνοκομείο για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα με τα αδέσποτα και ασφαλώς συνεχίζουμε την ολοκλήρωση της επέκτασής του.

Εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές Ύδρευσης, με απώτερο σκοπό τη μείωση της τιμής του νερού και την ποιοτική αναβάθμιση του δικτύου της ΔΕΥΑΗ.

Είναι αλήθεια και δεν αμφισβητείται φίλες και φίλοι ότι λύνουμε το πρόβλημα υδροδότησης της Πέρδικας με την αντικατάσταση ολόκληρου του εσωτερικού δικτύου!

Επιλύουμε οριστικά ένα τεράστιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους της Πέρδικας εδώ και πολλά χρόνια.

Θωρακίσαμε περιβαλλοντικά το παραθαλάσσιο μέτωπο με έργα αποχέτευσης.

Δώσαμε λύσεις βιώσιμες, αναγκαίες και κοινωνικά ωφέλιμες.

Δεν διεκδικούμε το αλάθητο σε όλους τους τομείς, αλλά με τα μέσα που διαθέταμε, καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να πάμε καλύτερα.

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Η επόμενη μέρα για τον Δήμο μας, θα είναι μια νέα μέρα με σχέδιοπροοπτική και ελπίδα  για την πόλη, τα χωριά, τη γειτονιά και τα παιδιά μας.

Με γνώσηεμπειρία αλλά και φρέσκες ιδέες, θα εργαστούμε ακούραστα για να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει και τους πολίτες να νιώθουν δίπλα τους την Αυτοδιοίκηση.

Από την Ηγουμενίτσα, τον Παραπόταμο, το Μαργαρίτι, τα Σύβοτα μέχρι την Πέρδικα και όλη την ευρύτερη περιοχή, ο Δήμος είναι για εμάς ένας: ενιαίος και αδιαίρετος!

Είναι ο Δήμος που αγαπάμε. Ο Δήμος που προχωράει και προκόβει με τη Δημοτική Αρχή που του αξίζει.

Και η παράταξή μας, είναι η μόνη επιλογή!

Είναι η μόνη επιλογή γιατί έχει ένα χαρακτηριστικό: ξεκινάει από κάτω προς τα πάνω. Είναι μια παράταξη που πιστεύει στη συλλογική ηγεσία, και όχι στην αρχή του ενός ανδρός.

Πιστεύει στη διαλεκτική λήψη των αποφάσεων και όχι σ’ ένα ηγεμονικό μοντέλο διακυβέρνησης.

Ο Δήμος μας χρειάζεται νέες υποδομές. Έργα λειτουργικά. Ωφέλιμα για όλους. Έργα με προοπτική και τεκμηρίωση της σκοπιμότητάς τους.

Κι εμείς έχουμε σχέδιοόραμα και αξίες για να τα πετύχουμε όλα αυτά.

Εκφράζουμε το επίκαιρο και το σύγχρονο, απέναντι στο παλιό και το παρωχημένο.  Απέναντι σ’ εκείνο που δεν έχει τίποτα να προσφέρει στον τόπο μας,

απέναντι σ’ αυτό που η θεωρία του δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη χωρίς ουσιαστικές και πραγματοποιήσιμες προτάσεις.

Φίλες και φίλοι,

Οι αόριστες υποσχέσεις και τα λόγια του αέρα ανήκουν στο μακρινό  παρελθόν.

Δεν εκφράζουν τον σύγχρονο πολίτη, δεν εκφράζουν τη σύγχρονη αντίληψη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω, εκεί άλλωστε που ανήκουν οι αντίπαλοί μας.

Θα έχετε προσέξει τον φόβο και την αγωνία τους.

Τις απεγνωσμένες τους προσπάθειες να αποκρύψουν και να αλλοιώσουν αυτά που βλέπουν οι πολίτες. Όμως τα αποτελέσματα του έργου μας δεν κρύβονται ούτε αμφισβητούνται. Είναι απτά και ρεαλιστικά!

Δεν επιδιώκουμε να ξεγελάσουμε ή να παγιδεύσουμε τους πολίτες στον βωμό προσωπικών επιδιώξεων και ατομικών συμφερόντων.

Δεν τάζουμε, δεν εκβιάζουμε, δεν απειλούμε. Δεν το έχουμε ανάγκη!

Οι σκληροί πολιτικοί ανταγωνισμοί, είναι φίλες και φίλοι δείγμα πολεμικής σύγκρουσης και κάθε πολεμική σύγκρουση έχει ως αποτέλεσμα κυρίαρχους και κυριαρχούμενους.

Και εμείς αρνούμαστε κατηγορηματικά μια τέτοια διαδικασία:

Τη μόνη κυριαρχία που διεκδικούμε είναι εκείνη επί των προβλημάτων του Δήμου μας.

Μακριά από λαϊκισμούς και δημαγωγίες. Μακριά από γκρίνια και μιζέρια.

Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε ριζικά το τοπίο. Έχουμε δεσμευτεί και γνωρίζουμε καλά πώς να το κάνουμε!

Αφουγκραστήκαμε αγαπητοί μου συμπολίτες κάθε μας Κοινότητα και κάθε γωνιά του Δήμου.

Καταγράψαμε τα μεγάλα και μικρότερα προβλήματα, τα μελετήσαμε και επεξεργαστήκαμε τις λύσεις με προτάσεις εφαρμόσιμες.

Το σχέδιό μας κατευθύνεται στην αντιμετώπιση των προκλήσεων του μέλλοντος αλλά και στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας σε κάθε άκρη του Δήμου μας!

Αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος που μας πολεμούν. Αποκλειστικά εμάς.

Μας πολέμησαν και μας πολεμούν. Αλλά εμείς δεν πτοούμαστε!

Στεκόμαστε όρθιοι και δυνατοί με την αλήθεια του έργου μας.

Και είμαστε εδώ με ισχυρό πρόγραμμα για να πάμε τον Δήμο μας μπροστά!

Ένα πρόγραμμα που κοινοποιήθηκε σε όλη την κοινωνία, κατά την προεκλογική μας εκστρατεία και συνοπτικά αναφέρω τα εξής:

Συνεχίζουμε για έναν ΔΗΜΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ενισχύουμε το δίκτυο κοινωνικής προστασίας, με έμφαση στις ευάλωτες ομάδες και τη στήριξη των ΑμεΑ.

Με ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα αγωνιζόμαστε για τους αδύναμους και για ίσες ευκαιρίες για όλους.

Η προσφορά υπηρεσιών αλληλεγγύης, δεν είναι φιλανθρωπία.

Είναι χρέος μας!

Γι’ αυτό και στο προσεχές διάστημα

  • ξεκινάμε τη λειτουργία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για άτομα με αναπηρία

Και προχωράμε στη

  • Δημιουργία Ξενώνα προσωρινής φροντίδας αστέγων και τη
  • Δημιουργία Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών

Συνεχίζουμε για έναν ΔΗΜΟ με ΠΑΙΔΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δημιουργούμε νέες αναφορές, με προφανή οφέλη για την κοινωνία και την τοπική οικονομία.

  • Με επαναδιεκδίκηση Σχολών ανώτατης Εκπαίδευσης
  • Με επιπλέον νηπιαγωγεία
  • Με νέες αθλητικές υποδομές και με κολυμβητήριο
  • Με ακόμη περισσότερα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα
  • Με Ίδρυση Σύγχρονης Δημοτικής Βιβλιοθήκης
  • Με υπαίθριο κινηματογράφο και αίθουσα τρισδιάστατης προβολής

Συνεχίζουμε για έναν ΔΗΜΟ με ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Με θωράκιση από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και αειφόρο ανάπτυξη μέσα από νέες τεχνολογίες στη διαχείριση των απορριμμάτων και την εξοικονόμηση ενέργειας.

  • Με ενεργειακή αναβάθμιση σε όλα τα κτιριακά  μας συγκροτήματα
  • Με περαιτέρω Αντιπλημμυρική θωράκιση των οικισμών
  • Με «Πράσινα Σημεία» και «Πράσινες Γωνιές»
  • Με νέο κοιμητήριο στην πόλη μας και αναβάθμιση των κοιμητηρίων στις Κοινότητες

Συνεχίζουμε με νέα δίκτυα μεταφορώνύδρευσης και αποχέτευσης.

Με  υποδομές με έμφαση στην προσβασιμότητα, την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την ενίσχυση της οικονομικής ανάπτυξης του τόπου.

Διεκδικήσαμε και ολοκληρώθηκαν οι μελέτες του Περιφερειακού και του κάθετου οδικού άξονα που συνδέει την ΕΓΝΑΤΙΑ με το ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ.

Συνεχίζουμε τη διεκδίκηση για την ολοκλήρωσή τους, ώστε να λυθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης αλλά και να δοθεί αναπτυξιακή προοπτική στην περιοχή.

Και θα διεκδικήσουμε τη βελτίωση και των άλλων οδικών αξόνων όπως Ηγουμενίτσας-Πλαταριάς, Ηγουμενίτσας-Πρέβεζας,

που θα βελτιώσουν την προσβασιμότητα στον Δήμο μας, που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στο τουριστικό μας προϊόν.

Διεκδικούμε επίσης δυναμικά  την κατασκευή της μαρίνας και των τουριστικών λιμανιών Συβότων, Πλαταριάς,

(αλλοι μας λένε ότι θα τα κατασκευάσουν οι ίδιοι) καθώς και την ενίσχυση της κρουαζιέρας,

προσδίδοντας προοπτικές ανάπτυξης κι ακόμη μεγαλύτερη αξία στην περιοχή.

Συνεχίζουμε με έμφαση στον ΤΟΥΡΙΣΜΟ, τον ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ και την ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Αναβαθμίζουμε το τουριστικό μας Προϊόν και ενισχύουμε τον εναλλακτικό τουρισμό. Αναδεικνύουμε άγνωστες πτυχές της πολιτιστικής μας κληρονομιάς όπως το «Σπήλαιο του Κύκλωπα» και το «Πρασούδι» και διασυνδέουμε τουριστικά, τα ιστορικά μας μνημεία. Προστατεύουμε και αναδεικνύουμε τις περιοχές Νατούρα, όπως το Έλος Καλοδικίου, το Δρέπανο, το Μακρυγιάλι και το Δέλτα Καλαμά.

Ενισχύουμε τον Πρωτογενή Τομέα και την Τοπική Αγορά. Δημιουργούμε νέα σύγχρονη λαϊκή αγορά στην πόλη μας. Σεβόμαστε το δικαίωμα στην εργασία.

Στηρίζουμε την ανάγκη του ελεύθερου Ανθρώπου να παράγει χωρίς εμπόδια και να ευημερεί με αξιοπρέπεια.

Συνεχίζουμε με μέριμνα τον ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Με Σύνταξη νέου Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ) και Επικαιροποίηση – Έγκριση ΣΧΟΑΑΠ.

Με ολοκλήρωση των πολεοδομικών μελετών της 5ης και 6ης Πολεοδομικής Ενότητας Ηγουμενίτσας, του Μαυρουδίου και Καστρίου.

Με Ολοκλήρωση Πράξης Εφαρμογής Πλαταριάς και Συβότων στις ζώνες Δ΄ και Ε΄.

Συνεχίζουμε με ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ και ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Στηρίζουμε τον δημοκρατικό πολιτισμό στη διοίκηση του Δήμου, πιστοί στις αρχές της χρηστής διαχείρισης των οικονομικών της πόλης, στον σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, στη διαφάνεια και τη λογοδοσία.

Φίλες και φίλοι, Ανοίγουμε νέους δρόμους και προοπτικές με έργα, όπως εξάλλου έχουμε αποδείξει στην πράξη. Τα δυνατά μας όπλα θα είναι η φυσική μας παρουσία παντού, με διάλογο, γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και σεβασμό στον συνάνθρωπο!

Το ξέρετε. Το αντιλαμβάνεστε απόλυτα, ότι στις επικείμενες εκλογές, από το αποτέλεσμα που θα προκύψει, θα καθορισθεί η πορεία και το μέλλον του τόπου μας.

Εσείς με την ψήφο σας, είστε εκείνοι που θα αποφασίσετε ποια θέλετε να είναι η πορεία και το μέλλον του Δήμου μας.

Και τα ερωτήματα είναι απλά αλλά και αμείλικτα:  Θέλουμε έναν Δήμο σύγχρονοβιώσιμο και λειτουργικό;

Θέλουμε ξανά μια ΔημοκρατικήΣυμμετοχική, Δημοτική Αρχή, που πονάει για τον Δήμο και ενδιαφέρεται αληθινά για τους ανθρώπους του;

Η απάντηση είναι καταλυτική και είναι δική σας!

Και είμαι πεπεισμένος ότι την ώρα της κάλπης, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αφού αξιολογήσετε και κρίνετε αυστηρά αλλά δίκαια, θα πάρετε την σωστή απόφαση!

Εσείς οι ίδιοι θα αποφασίσετε με την επιλογή σας για την ασφαλή και αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Τα λόγια του αέρα, οι ψεύτικες υποσχέσεις και τα επικίνδυνα πειράματα δεν έχουν θέση στον Δήμο μας.

 Αγαπητοί μου συνδημότες, Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μένουμε πίσω κυνηγώντας φαντάσματα.

Την Κυριακή αποφασίζετε για έναν Δήμο λειτουργικόανθρώπινο, με κοινωνική αλληλεγγύη και υψηλή ποιότητα ζωής.

Και σε αυτόν αγώνα είμαστε μαζί με όλους εσάς και με μία άξια και ικανή ομάδα υποψηφίων, με όρεξη για πολλή, παραγωγική και αποτελεσματική δουλειά.

Όλοι μαζίενωμένοι μακριά από τις παθογένειες της πόλωσης.  Το μέλλον του Δήμου μας αφορά όλους. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας.

Και είναι αναγκαίο να είστε και εσείς κοντά μας.

  • Να μας ελέγχετε και να μας στηρίζετε.
  • Να μας διορθώνετε και να μας ενθαρρύνετε.

Δεν παίζουμε με το μέλλον του τόπου, αλλά το σχεδιάζουμε και το ατενίζουμε με σιγουριά κι εμπιστοσύνη.

Συνεχίζουμε ακούραστα με πάθος μέχρι την τελική μας νίκη, η οποία είναι βέβαιη!

Με σας θα είμαστε οι νικητές για έναν Δήμο ανθρώπινο, σύγχρονο και πολιτισμένο.

Ελάτε μαζί μας για πάμε τον Δήμο Ηγουμενίτσας πιο ψηλά από ποτέ!

Με  Δύναμη Προοπτικής Μαζί για τη Νίκη που έρχεται!

Πάμε γερά! Πάμε δυνατά! Πάμε σίγουρα!

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να καλέσω την αξιόλογη ομάδα μου, που αποτελείται από πρόσωπα με εμπειρίαφρέσκιες ιδέες, μεράκι για δουλειά και πάθος για προσφορά.

Πρόσωπα που απευθύνονται σε ολόκληρη την κοινωνία, με την πεποίθηση ότι τα προβλήματα και οι λύσεις τους δεν έχουν χρώμα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, για να χτίσουμε μαζί πάνω σε ό,τι θετικό έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, να διορθώσουμε μικρά ή μεγάλα λάθη και να κάνουμε έναν όμορφο αγώνα, δίνοντας ένα στίγμα ευθύνης και καθήκοντος.

Έτσι θα δουλέψουμε, όλοι μαζί, για να μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι και να σας κοιτάμε στα μάτια με ειλικρίνεια.

Ξεκινάμε! Να είστε όλοι καλά! Σας ευχαριστώ θερμά.

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares